Trabzonspor HAYAT ÖPUCÜĞÜ!

HAYAT ÖPUCÜĞÜ!

01.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla düşme hattının kapısına dayanan bordo-mavililer, Güney ekibinden aldığı üç puanla yaşama tutundu. Volkan’ın 27. dakikadaki golü galibiyete ilk adım oldu, 81’de oyuna giren Yasin bir dakika sonra noktayı koydu

HAYAT ÖPUCÜĞÜ

Üst üste aldığı kötü sonuçların ardından ligde korkulu rüya görmeye başlayan Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor’u 2-0 ile geçti, şimdilik rahatladı.
4. dakikada gelişen kontratakta Halil’in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Volkan’ın vuruşu yandan auta çıktı.
27’de Henrique’nin pasıyla sağdan ceza sahasına giren Volkan’ın vuruşu kaleci Hakan Arıkan’ın elinden sekerek filelerle buluştu: 1-0.
53. dakikada soldan çizgiye inen Henrique’nin çıkardığı topu Alanzinho kale alanı köşesinde müsait durumda auta yolladı.

Haberin Devamı

‘Canlanın biraz’
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 53. dakikada tribünlere dönerek eliyle “Canlanın” işareti yaptı. Ancak bir grup taraftar haricinde bu çağrıya uyan olmadı.
56’da Trabzonspor ceza yayı içinde topla buluşan Isaac’in sert şutu az farkla yandan auta çıktı.
73’te Diarra’nın ortasında Ömer’in uzak kale direğinde kafa vuruşunu Onur müthiş bir refleksle önledi.
75. dakikada Aykut’un sağ çizgiden çıkardığı topla ceza alanı içinde buluşan Alanzinho çok kötü vurdu, pozisyon farklı şekilde autla sonuçlandı.
82’de Antalyaspor defans oyuncularından sıyrılan Henrique’nin pasıyla buluşan Yasin’in plasesi filelerle buluştu: 2-0.

‘Eşime hediye’

210 gün sonra ilk 11’de sahaya çıkan Volkan Şen, golünü hamile olan eşine armağan etti. Kız çocuğu beklediklerini dile getiren Trabzonsporlu futbolcu, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Mutlaka kazanmak istiyorduk. Mutluyuz. Gol atmak ve bununla beraber kazanmak da çok güzel bir duygu. Uzun bir sakatlık geçirdim. Dizimde problem vardı, o geçince arka adalemde problem oldu. Bu takıma gerçekten faydalı olmak istiyorum. Az maç kaldı. İnşallah bundan sonra benim ve takım adına çok daha güzel şeyler olacak” dedi.

Haberin Devamı

Taraftar ilgisiz
Bordo-mavililer belki de tarihinin en önemli maçına çıkarken, Trabzonspor taraftarı ise Antalyaspor maçına yine beklenen ilgiyi göstermedi. Hafta içinde taraftar gruplarının ve yönetimin ayrı ayrı açıklamalarla maça çağırdığı Karadeniz ekibinin taraftarları, Antalya maçında tribünlerin bazı kısmını boş bıraktı. Kombineler haricinde yaklaşık 5 bin biletin satıldığı belirtildi. 25 bin kişilik statta karşılaşmayı yaklaşık 15 bin taraftarın izlediği dikkat çekti. Yönetim tüm taraftarlara bayrak dağıtırken, stat hoparlöründen maç öncesi sık sık, “Ayağa kalkalım, takımımızı destekleyelim” anonsu yapıldı.

Kolay yenilgiler
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor’u tebrik ederek, çok kolay bir yenilgi aldıklarını söyledi. Özdilek, bakıldığı zaman son 2-3 haftadır kolay mağlup oluyoruz. Önümüzde çok önemli bir Kasımpaşa maçı var. Hangi kulvarda olacağımızı belirleyecek bir maç olacak. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama önümüzü görme adına güçlü olan yanlarımızı hatırlamamız lazım” dedi.

Haberin Devamı

Şener geri döndü!
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, iki maç aradan sonra Hüseyin Avni Aker Stadı’nda maç izledi. İki gün önceden kente gelen Başkan Şener, yönetim ve teknik direktör Tolunay Kafkas’la çeşitli toplantılar gerçekleştirdi. Şener, son olarak 17 Şubat’taki Fenerbahçe maçında Avni Aker’e gelmiş ancak taraftarların protestosu nedeniyle stadı terk etmişti. Başkan Şener, Fenerbahçe maçının ardından Avni Aker’de oynanan Medical Park Antalyaspor kupa maçıyla, Beşiktaş lig maçını izlemeye gelmemişti.

Yazarlar