Fenerbahçe Hem Çarşı'ya, hem Beyoğlu'na!

Hem Çarşı'ya, hem Beyoğlu'na!

03.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetimi, 1 Milyon Üye projesi için İstanbul'un semtlerini tek tek dolaşacak.

Hem Çarşıya, hem Beyoğluna

SENAD OK - ÖZEL HABER

Haberin Devamı

Kış ayının sert geçmesi sebebiyle bu dönemde Anadolu’ya yapılacak seyahat ve tanıtımların zor geçeceğini düşünen sarı - lacivertli yönetim önceliği İstanbul’a verdi. Ancak burada en önemli detaylardan biri semt ayrımının yapılmayacak olması. Yani yöneticiler Beşiktaş ile Galatasaray taraftarlarının yoğun olduğu semtlerde de projeyi tanıtacak.

Fenerbahçe Yönetimi, “1 Milyon Üye” projesi çerçevesinde, çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yapılan yönetim kurulu toplatısında futbol takımı ile ilgili tek kelimenin dahi konuşulmadığı, tek gündem maddesinin Başkan Aziz Yıldırım’ın büyük önem verdiği proje olduğu öğrenildi.

Yönetim bu toplantıda bazı kararlar da aldı. Türkiye’nin dört bir yanında görevlendirilen sarı-lacivertli yöneticiler bundan böyle benzer bir görev dağılımı ile İstanbul’da da çalışmalarını sürdürecek. Kış ayının sert geçmesi sebebiyle bu dönemde Anadolu’ya yapılacak seyahat ve tanıtımların zor geçeceğini düşünen yönetim önceliği İstanbul’a verdi.

Haberin Devamı

Bu çerçevede yönetim kurulu üyeleri kendileri için belirlenen semt ve mahallelerde esnafı dolaşarak proje ile ilgili bilgilendirme yapacak, kulübe üye kazandırmaya çalışacak. Ancak burada en önemli detaylardan biri semt ayrımının yapılmayacak olması. Yani yöneticiler Beşiktaş ile Galatasaray taraftarlarının yoğun olduğu semtlerde de sarı-lacivertli kulübün projesini tanıtacak. Hem Beşiktaş Çarşı’ya gidilecek, hem de Galatasaray’ın kalbi Beyoğlu’na ziyaretler gerçekleştirilecek.

Her yere gidilecek

Bu bölgelerde de Fenerbahçeliler olduğunu belirten sarı-lacivertli yöneticiler, projeyi anlatmak ve üye sayısını artırmak için İstanbul’da ayak basılmadık yer bırakmayacak.