1.Lig "Her maçımız Şampiyonlar Ligi finali"

"Her maçımız Şampiyonlar Ligi finali"

14.04.2014 - 11:37 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Boşnak futbolcu Edin Visca, ''Önümüzdeki her maç, bizim için Şampiyonlar Ligi finali'' dedi.

Her maçımız Şampiyonlar Ligi finali

PTT 1. Lig'in ilk sırasında yer alan ve bitime 3 hafta kala en yakın rakibi Orduspor'un 7 puan önünde lider durumda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Visca, Spor Toto Süper Lig'e dönmeyi henüz matematiksel olarak garantilemediklerini, ancak şampiyon olarak, ''elitler'' arasında yeniden yer alacaklarına inandığını söyledi.

Haberin Devamı

Ligin geri kalan tüm maçlarının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Visca, ''Hiçbir rakibi küçümsemiyor, kalitemizin farkında olarak önümüzdeki maçlara konsantre oluyoruz. Önümüzdeki her maç, bizim için Şampiyonlar Ligi finali'' diye konuştu.

Kariyerindeki en başarılı sezonlarından birini geçiren ve takımının ligde oynadığı tüm maçlarda forma şansı bularak 10 gol kaydeden Visca, sergilediği performanstan memnun olduğunu dile getirdi.

Visca, takım olarak iyi futbol oynamalarının kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Süper Lig'e dönmeyi hak eden, harika bir takımız. Henüz Süper Lig'i garantilemedik. Önümüzdeki maçlar, bizim için çok önemli'' diye görüşlerini aktardı.

"Benimle ilgilenen kulüpler var"

Haberin Devamı

Boşnak futbolcu, isminin Bosna Hersek medyasında sıkça Olympique Lyon, Bayer Leverkusen ya da Türkiye'deki "Üç Büyükler"le anılmasına ilişkin de şunları söyledi:

''Yazılanların bir kısmı doğru. Fransa, Almanya ve İtalya'dan benimle ilgilenen kulüpler var. Ancak şimdi bunları düşünmek istemiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da çok mutluyum. Önümüzdeki sezon, Avrupa'nın en büyük liglerinden biri olan Süper Lig'de oynama ihtimalimizi düşününce, takımda kalma fikri benim için iyi bir seçenek. Burada insanlar Bosna Hersek'teki insanlara çok benziyor. Türkiye'de harika vakit geçiriyorum. Bir dünya metropolü olan İstanbul'da yaşamak ve çalışmak çok güzel.''

"Harika bir milli takımımız var"

Visca, Brezilya'da düzenlenecek 2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı'nın çok iyi oyunculara sahip, harika bir takım olduğunu söyledi.

Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Safet Susic'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Visca, Dünya Kupası'nda mücadele edecek milli takım kadrosunda da yer almayı umduğunu kaydetti.

Visca, ''Amacım, bu formumu sürdürmek, hatta üzerine bir şeyler daha koymak. Umarım sergilediğim performans ile teknik heyetimizin davetine layık olabilirim'' diye konuştu.

Edin Dzeko, Miralem Pjanic, Vedad İbisevic gibi ismini dünyaya duyurmuş yıldız futbolculardan oluşan iyi bir milli takıma sahip olduklarını belirten Visca, ''Brezilya'da önemli başarılara imza atabileceğimiz konusunda iyimserim. Nijerya ve İran'ı geride bırakıp, Arjantin'in ardından grubu ikinci bitirebiliriz'' ifadelerini kullandı.

Yazarlar