Trabzonspor Herkesin gözü bu koltukta!

Herkesin gözü bu koltukta!

30.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzon’da genel kurul kararı alınmasının ardından adaylık için 7 kişinin adı geçiyor. Şener’in tavrı beklenirken, Özak’a da “Aday ol” baskısı yapılıyor

Herkesin gözü bu koltukta

Trabzonspor, tarihinde en çok adayla yapılacak bir seçime hazırlanıyor. Bordo-mavililerde şimdiden 7 kişinin adı başkanlık için geçiyor.
Aralık ayında yapılması gereken genel kurulun yönetim tarafından 25-26 Mayıs’a alınmasının ardından kulisler hareketlendi, başkan adayları da ortaya çıkmaya başladı. Eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve eski yöneticilerden Metin Atasoy başkan adaylıklarını açıklayan ilk isimler olurken işadamı Emre Aksoy’da aday olacağını duyurdu.
En fazla 3 adayla gidilmesi beklenen seçimlerde kulisler hafta sonu çok hareketlendi ve iki yeni isim daha ortaya çıktı. Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, 3 Mayıs Cuma günü düzenleyeceği basın toplantısıyla aday olacağını açıkladı. Prof.Dr. Hakan Kulaçoğlu’nun da liste çalışmalarını yürüttüğü ve birkaç gün içinde adaylığını açıklayacağı belirtildi.
Yeniden aday olma konusunda karar vermediği bildirilen Başkan Şener’in, Sivasspor’la oynanacak Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ardından bu konuda kararını vereceği öğrenildi. Eski başkan ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak’ın ’aday ol’ baskılarına rağmen öneriyi kabul etmesinin beklenmediği öğrenildi. Trabzonlu Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da ağırlığını Muharrem Usta’dan yana koyabileceği iddia ediliyor.