Galatasaray Heyet raporu!

Heyet raporu!

08.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sportif Direktör Ergün, teknik direktör Igor Tudor'dan bilgilendirme istedi, bazı tavsiyeler verdi.

Heyet raporu

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’ın son durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen Cenk Ergün, Hırvat çalıştırıcıdan ayrıntılı bir rapor istedi. Ergün, buradaki tespitlere göre gerekirse transferde yeni hamleler yapılmasını isteyecek, bunu başkan Dursun Özbek’e iletecek.
Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Östersunds’a elenmesinin ardından hazırlık maçlarında da istenen performansı sergilememesi sportif direktör Cenk Ergün’ü harekete geçirdi. Hertha Berlin maçı sonrası Hırvat teknik adamla baş başa görüşen Ergün, 2 günlük izin döneminde teknik direktör Igor Tudor’dan bir rapor hazırlamasını istedi. Bu görüşmede Ergün’ün, “Sezonu erken açtık ama şu an hazır değiliz. Bu takım eğer Fernando ve Ndiaye ile kıpırdanıyorsa eksikleri vardır. Bunun önlemlerini bir an önce al” dediği öğrenildi.
Slovakya’daki ilk dönem kampı, transfer çalışmaları yüzünden yerinde takip edemeyen Ergün, Avusturya kampında takımın yanında yer almıştı. Ergün’ün hem Akhisar Belediyespor hem de son oynanan Hertha Berlin maçlarındaki görüntüden çok memnun olmadığı ve bu yüzden genç çalıştırıcıdan rapor istediği bildirildi. Tudor’un vereceği rapora göre Galatasaray transferde yeni hamlelerde bulunabilir.
Hırvat teknik adam hem takımın genel durumu hakkında bilgi verecek hem de ilerde yapılması planlanan transferlerle ilgili düşüncelerini sarı-kırmızılı idareciye iletecek. Ergün’ün, Tudor’dan gelecek rapora göre önümüzdeki günlerde başkan Dursun Özbek ile bir araya geleceği belirtildi.