Dünyadan Futbol Hindistan Ligi'ne Elano damgası!

Hindistan Ligi'ne Elano damgası!

13.12.2014 - 15:50 | Son Güncellenme:

Eski Galatasaraylı Elano Hindistan Ligi'ne damgasını vurdu, gol krallığı yarışını önde götürürken takımını da zirveye taşıdı.

Hindistan Ligine Elano damgası

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Futbol dünyasının en yeni ligi olan Hindistan Süper Ligi'nde eski bir Galatasaraylı futbolcu ön plana çıktı. İngiltere ve İspanya gibi ülkelerin desteğiyle bu sezon başında büyük yatırımlarla kurulan ve birçok yıldız futbolcuyu ülkeye çeken çiçeği burnunda ligi tüm dünya yakından takip ediyor.

Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico'nun takım çalıştırdığı, Andre Santos, Nicolas Anelka, Andre Moritz başta olmak üzere birçok tanıdık yüzün mücadele ettiği ligde birbirinden güzel goller atılırken, gol krallığı yarışı da nefes kesiyor.

14. haftası geride kalan ligde Brezilyalı Elano Blumer, 8 golle yarışı önde götürüyor. Attığı gollerle takımını sırtlayan 33 yaşındaki orta saha, başarıda da büyük pay sahibi oldu. Sambacının takımı Chennaiyin geride kalan haftada 23 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Birbirinden nefis gollere imza atan Elano, gol krallığı yarışında en yakın rakibine üç gollük fark atmış durumda bulunuyor.

Haberin Devamı

ELANO'DAN İNANILMAZ GOL!