Fenerbahçe "Hocalığımı çok bilmez"

"Hocalığımı çok bilmez"

02.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal, "Ersun Yanal'ın sizi iyi tanıması bir dezavantaj mı?" sorusuna böyle yanıt verdi.

Hocalığımı çok bilmez

SENAD OK

Haberin Devamı

F.Bahçe Teknik Direktörü, bu hafta karşı karşıya geleceği Trabzonspor’un tecrübeli hocası için “Geçen sene birlikte uyum içinde çalıştık. Birbirimizi iyi tanırız ve severiz. Ancak Ersun Yanal benim hocalığımı çok bilmez. İnsan olarak tanır. Ama bu açıklama başka yönlere çekilip yanlış anlaşılmasın ya da polemik konusu yapılmasın” ifadelerini kullandı.

Ligde yoluna dolu dizgin devam Fenerbahçe, bu hafta Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Cumartesi akşamı Şükrü Saracoğlu’nda bordo-mavili ekibin başında sahaya çıkacak olan Teknik Direktör Ersun Yanal geçen sezonki yardımcısı İsmail Kartal ile birlikte sarı-lacivertlileri şampiyonluğa taşımıştı.

Fenerbahçe’ye tarihinin en erken şampiyonluklarından birini yaşatan ikili bu hafta birbirlerine rakip olacaklar. Kardemir Karabükspor maçı sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a doğal olarak bu durum hatırlatıldı. Kartal, “Yanal’ın geçen sene Fenerbahçe’yi çalıştırması ve iyi tanıması sizin için bir dezavantaj mı?” sorusuna “Geçen sene birlikte uyum içinde çalıştık. Birbirimizi iyi tanırız ve severiz. Ancak Ersun Yanal benim hocalığımı çok bilmez. İnsan olarak tanır. Ama bu açıklama başka yönlere çekilip yanlış anlaşılmasın ya da polemik konusu yapılmasın” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Sabahlara kadar

Kartal ayrıca takımın iyi oyunuyla ilgili olarak da, “Çok çalışıyoruz. Sabahlara kadar Fenerbahçe’yi nasıl iyi yerlere getiririz diye uğraşıyoruz. Bunun karşılığını da alıyoruz. Son dönemdeki çıkış benim için sürpriz değil. Planladığımız, beklediğimiz bir durum. Hatta Karabük maçında daha iyi oynamalıydık” ifadelerini kullandı.

Ne para ne zaman

Fenerbahçe’nin hocası, son olarak gemi alacağı ve bu sektöre gireceğine yönelik haberler içinse “Benim ne bu kadar param ne de zamanım var. Tek hedefim Fenerbahçe’nin şampiyonluğu. Tüm gücümle bunun için çalışıyorum. Bu tür polemiklere beni çekenler tamamen art niyetli insanlardır” dedi.