Galatasaray Hocası resmen açıkladı! 'Odion Ighalo Türk kulüpleriyle görüşüyor'

Hocası resmen açıkladı! 'Odion Ighalo Türk kulüpleriyle görüşüyor'

25.01.2019 - 13:34 | Son Güncellenme:

Changchun Yatai'de forma giyen Odion Ighalo'nun adı, ara transfer döneminde Galatasaray ile Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

Hocası resmen açıkladı Odion Ighalo Türk kulüpleriyle görüşüyor

Nijerya basınında çıkan haberlerde Avrupa'ya dönmek istediği ifade edilen 29 yaşındaki golcü futbolcu için iki ezeli rakibin yarış hâlinde olduğu iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Uzun bir süredir forvet arayışında olan Cim Bom ile Islam Slimani transferinde büyük hayal kırıklığı yaşayan Sarı Kanarya'nın golcü futbolcuyu İstanbul'a getirmek için girişimlerde bulunduğu öne sürülmüştü.

Ighalo'nun Nijerya milli takımından hocası olan Gernot Rohr ise son yaptığı açıklamayla bombayı patlattı. Rohr, oyuncusu hakkında şunları söyledi:

"Çin Ligi, kış arasında ve bu yüzden futbol oynayamıyor. Kulübüyle hâlâ kontratı var ama o, Avrupa'ya geri dönmek istiyor."

"Şu anda İngiltere ve Türkiye'den birkaç kulüple görüşme hâlinde. Biz de gelişmeleri takip ediyoruz. Umarım iyi bir kulüpte düzenli olarak oynama şansını yakalar."

Odion Ighalo kimdir?

16 Haziran 1989 doğumlu olan ve 29 yaşında olan Odion Ighalo, sağ ayağını kullanıyor ve santrfor mevkiinde görev yapıyor.

Haberin Devamı

Changchun Yatai ile 2020 yazına kadar sözleşmesi bulunan Nijeryalı golcünün güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Nijerya Milli Takımı'yla 25 maçta 10 gol kaydeden yıldız isim, bugüne dek Lyn, Udinese, Granada, Cesena, Watford gibi önemli takımların formalarını giymişti. (Fanatik)