Trabzonspor Hollanda'nın yıldızı Şota Arveladze

Hollanda'nın yıldızı Şota Arveladze

14.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzon’da kampta Gürcü çalıştırıcı öne çıktı. Taraftarlarla ilgilenen Şota Arveladze uyum sorunu yaşamadı.

Hollandanın yıldızı Şota Arveladze

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan Trabzonspor’da, Hollanda kampının yıldızı Teknik Direktör Şota Arveladze oldu. Gürcü çalıştırıcı, taraftarlarla yakından ilgilenirken, futbolcularla da pozitif yaklaşımı ile kısa zamanda büyük bir uyum yakaladı.

Haberin Devamı

Taraftarın da çok sevdiği Arveladze, kampa pozitif bir hava getirdi. Otelden antrenman sahasına kadar olan yaklaşık 500 metrelik yolda futbolculardan daha çok ilgi gören bordo-mavili takımın teknik patronu, hiçbir taraftarı kırmadı, fotoğraf çektirdi, forma imzaladı. Herkesle sohbet eden Şota, futbolcuları da taraftarların arasına yollayıp kaynaşmalarını istedi.

Bu arada Trabzonspor dün Trabzon’a döndü. Hollanda kampına son gün katılan Lazio’nun sağ bek oyuncusu Luis Pedro Cavanda’nın ise bugün sağlık kontrolünden geçeceği, sorun çıkmaması halinde resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Öte yandan Trabzonspor’un Lüksemburg temsilcisi Differdange 03 ile perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçını Bulgar hakem Ivaylo Stoyanov’un yöneteceği açıklandı.

Yazarlar