1.Lig Hüseyin Eroğlu: 'Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız'

Hüseyin Eroğlu: 'Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız'

31.03.2016 - 15:45 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig'de 4 Nisan Pazartesi günü Giresunspor'u konuk edecek Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Giresunspor'a karşı gerekli önlemi alıp, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor" dedi.

Hüseyin Eroğlu: Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi. Takımın moral açısından iyi durumda olduğunu kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Antrenman eksiği olan birkaç oyuncumuz vardı, onları da 3-4 günlük süreçte hazır hale getireceğiz. Giresunspor karşısında istediğimiz galibiyeti almayı hedefliyoruz. Giresunspor, enteresan bir takım. Onlar da play-off'u zorluyor. Oyun sistemleri ve şablonları belli. Gerekli önlemi alıp, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. İç sahada uzun zamandır kazanamıyoruz, bununla ilgili de bir sıkıntı var. Futbol anlamında iyi işler yapıyoruz ama bunu skora yansıtamıyoruz."

Giresunspor maçı hazırlıklarını Selçuk-Efes Tesislerinde sürdüren Altınordu'da sakatlığı bulunan Alican Özfesli takımdan ayrı çalıştı. Cezalı Arif Morkaya Giresunspor maçında forma giyemeyecek.

İzmir temsilcisinde altyapıdan savunma oyuncusu Seydi Kayasoy ile forvet Süleyman Güneş, A takımla ilk çalışmalarına çıktı.