Trabzonspor Huzurlu günler

Huzurlu günler

20.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sezon başında patlak veren Onur Kıvrak ve Erkan Zengin krizini aşan Trabzonspor’da moraller yerine gelmeye başladı. Bursaspor galibiyetiyle taraftarının da beğenisini alan bordo-mavililer, Beşiktaş maçına odaklandı

Huzurlu günler

Sezon başında Teknik Direktör Şota ve Sportif Direktör Süleyman Hurma ile sorun yaşayan Onur Kıvrak’ın, ardından da kadro dışı kalması gündeme gelen Erkan Zengin’in takıma dönüşleri moral açısından etkili oldu. Lige 1-0’lık Bursaspor galibiyetiyle giriş yapan bordo-mavili ekipte suların durulması takımın performansını da yukarı çekti.
Ligin ilk mücadelesinde gol atan Erkan Zengin’in tribünlerle olumlu yönde bir diyalog kurması camianın yüzünü güldürdü. Geldiği günden beri tribünlerle yıldızı barışmayan tecrübeli futbolcunun, ilk lig golünü kaydettikten sonra taraftarlarla kutlaması takdirle karşılandı.
Benzer şekilde 2010-11 sezonundan sonra 82 puan toplayan takımdan ayrılmayan tek oyuncu olan ve kaptanlık bandını takan Onur Kıvrak’ın da yeniden kaleye dönüşü, keyifleri yerine getirdi. Başka bir kulübe transfer olma ihtimalini düşünmek dahi istemeyen bordo-mavililerde, Şota-Onur krizinin tatlıya bağlanması herkesi mutlu etti.

Transfer sevinci
Ayrıca takıma katılan 4 transferin de hemen adapte sağlaması sürpriz sayıldı. Son yıllarda Malouda, Zokora, Adrian ve Samba gibi yıldız isimlerde isabet bulamayan Karadeniz temsilcisi, başta M’Bia olmak üzere Cavanda ve N’Doye’un istekli tavrı sonrası umutlandı. Gözler lig yarışı adına kritik önem taşıdığı düşünülen Beşiktaş maçına çevrildi.