Teleset Mobilya Akhisarspor İbrahim Evren Acar: "Verimli bir kamp geçirdik"

İbrahim Evren Acar: "Verimli bir kamp geçirdik"

13.07.2016 - 18:08 | Son Güncellenme:

Akhisar Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, ilk kamp dönemini verimli bir şekilde tamamladığını söyledi.

İbrahim Evren Acar: Verimli bir kamp geçirdik

Akhisar Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımlarının ilk kamp dönemini verimli bir şekilde tamamladığını söyledi.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde son antrenmanını yapan yeşil-siyahlılar, koordinasyon idmanının ardından hücum ve savunma organizasyonları çalışarak kamp dönemini noktaladı.

Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Oyuncularımız eksik olmasına rağmen oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdik. Takımımız bugün gerçekleştirdiği antrenmanla ilk kamp dönemini tamamladı." dedi.

Topuk Yaylası kampının 1 günlük iznin ardından başlayacağını belirten Acar, "Şu an eksik ya da sakat oyuncumuz bulunmuyor. Takım tam kadro cuma günü Topuk Yaylası'nda 1 hafta kampa girecek. Belki burada bir hazırlık maçı yapabiliriz. Topuk Yaylası'ndan sonra ise Avusturya kampı başlayacak." diye konuştu.

Acar, transfer konusunda ise teknik heyetin raporları doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini ve üç oyuncu daha alabileceklerini aktardı.