Beşiktaş İbrahim Toraman, gemiyi terketmedi

İbrahim Toraman, gemiyi terketmedi

04.02.2014 - 09:39 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta kadro dışı cezalısı olan İbrahim Toraman buna rağmen Gaziantepspor’un kapısından geri döndü ve siyah beyazlı takımda kaldı! Toraman affedilmezse koca sezonu maç yapmadan bitirip, Haziran'da serbest kalacak...

İbrahim Toraman, gemiyi terketmedi

Beşiktaş'ta yaklaşık 3 ay önce kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, sezon sonuna kadar bu şekilde kalmayı göze aldı ve Gaziantepspor'un teklifini geri çevirdi. Beşiktaş'ta kalan Toraman, affedilmezse bütün sezonu kadro dışı olarak geçirmiş olacak ve Haziran ayında serbest kalacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta kadro dışı olan ve eski takımı Gaziantepspor tarafından istenen İbrahim Toraman, bugün Akaretler'deki kulup binasına geldi.

2. Başkan Ahmet Nur Çebi ile yaklaşık 1.5 saat görüşen tecrübeli futbolcu, sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kalma kararı verdi.

Yapılan görüşme öncesi Gaziantepspor ile Beşiktaş, İbrahim'in sezon sonuna kadar kiralanması konusnda anlaşmaya varmıştı. Ancak tecrübeli oyuncunun Beşikaş'ta kalmak istediğini ifade etmesi üzerine bu anlaşma geçerliligini yitirdi.

Kadro dışı olma durumu devam eden İbrahim Toraman, teknik heyet tarafından affedilmez ise sezon sonuna kadar takımdan ayrı olarak çalışmaya devam edecek. 2015 Haziran ayında Beşiktaş ile mukavelesi bitecek olan Toraman, sezon sonunda bonservisi ile birlikte siyah beyazlı takımdan ayrılacak.