Skorer 'İçten vuracağım'

'İçten vuracağım'

18.02.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

'İçten vuracağım'

İçten vuracağım


Vefa Küçük, "Seçilirsem G.Saray'dan Hakan ve Okan'ı alacağım" dedi


'Zafer kazanacağım'

       F.Bahçe başkan adayı Vefa Küçük, hedeflerini Milliyet'e anlattı, seçilir seçilmez hemen kolları sıvayarak G.Saray'ı içten vuracağını açıkladı. Küçük, kongrede zafer kazanacağını iddia etti ve "Hedefim Hakan Şükür ile Okan'ı almak. Şu anda yönetimle oyuncular arasında uçurum var. Göreve geldiğimiz anda sevgi - saygı köprüsünü kuracağız" dedi.

'Yerli hoca alacağız'

       Vefa Küçük, Alpay'ı bırakmayacaklarını, Sergen'i kesinlikle geri getireceklerini vurguladı ve "Fenerbahçe'nin kadrosu, belli takviyelerle, gelecek sene de şampiyonluğu oynayabilecek kalitede. Özellikle forvete yeni isimler gerekiyor. Henüz bir isim düşünmedim ama, takımın başına yerli hoca getirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

'Üner'i göndereceğiz'

       Amatör branşlarda öncelikle alt yapıya önem vereceklerini vurgulayan Küçük, "Her şubenin başına menajer yerleştireceğiz. Basketbol şubesinde yeniden yapılanmaya gidecek ve öncelikle Halil Üner'in görevine son vereceğiz. stat inşaatına devam edeceğiz. Dereağzı'na 5 bin kişilik spor salonu yapacağız. Samandıra Tesisleri bizim zamananımızda start almıştı. İhtiyaca göre kullanım alanını çoğaltacağız" diye konuştu.

Yerli hoca istiyoruz

       "Fenerbahçe'nin kadrosu, belli takviyelerle, gelecek sene de şampiyonluğu oynayabilecek kalitede. Özellikle forvete yeni isimler gerekiyor. Alpay'ı bırakmayacağız ve Sergen'i kesinlikle geri getireceğiz. Hakan Şükür listemizin başında yer alıyor. Okan da öyle... Henüz bir isim düşünmedim ama, takımın başına yerli hoca getirmeyi planlıyoruz."
       "Amatör branşlarda öncelikle alt yapıya önem vereceğiz. Her şubenin başına menajer yerleştireceğiz. Basketbol şubesinde yeniden yapılanmaya gidecek ve öncelikle Halil Üner'in görevine son vereceğiz."
       "Fenerbahçe Stadı'nın inşaatına aynen devam edeceğiz. Dereağzı'na 5 bin kişilik spor salonu yapacağız. Samandıra Tesisleri bizim zamananımızda start almıştı. İhtiyaca göre kullanım alanını çoğaltacağız."

Kazanacağıma eminim

       "Seçimi kazanacağıma eminim. Eski başkanlardan Güven Sazak, Metin Aşık ve Faruk Ilgaz kesinlikle beni destekliyorlar. Bu isimler kulübümüzde ağırlığı olan kişiyer. Ayrıca Ömer Çavuşoğlu ile Futbol Vakfı da arkamda yer alacak. tarafsız üyelerin çoğunluğunun da bana oy vereceğine inanıyor, hatta rica ediyorum. Kısacası, yönetimden memnun olanlar Aziz Yıldırım'a, olmayanlar bana oy versinler."

YILDIRIM şov yaptı

       F.Bahçe'de Samandıra Tesisleri'nin açılış töreni, Başkan Aziz Yıldırım'ın gövde gösterisi şeklinde geçti. Devlet Bakanı Fikret Ünlü'nün açılışını yaptığı tesis için düzenlenen törene Metin Aşık, Faruk Ilgaz, Ali Şen ve Hasan Özaydın ile birlikte yüzü aşkın kongre üyesi, bine yakın taraftar vardı. Yıldırım'ı destekleyen gruplarla, listesine alacağı Şadan Kalkavan, Selim Soydan ve Ayhan Bermek de törende yer aldı.
       Aziz Yıldırım, "Ali Şen yönetimi zamanında tahsis edilen ve kaba inşaatına başlanan tesisleri gururla bitirdik. Bu bize şampiyonluklar getirecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi ve plaket dağıttı. Ali Şen ise merakla beklenen konuşmasında, "Kulüp binasını yapan Küçük'ün büstünü diktik. Bu tesisleri bitiren Yıldırım'ın da heykeli dikilmeli. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Şen, daha sonra basın mensuplarına ise "Oyum Vefa Küçük'e. Aramızda serinlik yok" diye konuştu.

Söz düellosu

       Açılışta yan yana gelen Ali Şen ile Şadan Kalkavan arasındaki söz düellosu dikkat çekti. Şen ile Kalkavan arasındaki konuşma şöyle geçti:
       Kalkavan: "Herkes hata yapar. Bilinçliyse affetme. Değilse yapıcı ol. Bizi destekle."
       Şen: "Siz kazanamayacaksınız. Vefa kazanacak."
       Kalkavan: "Bugüne kadar Vefa'nın kazandığını hiç görmedim."
       Şen (medyaya dönerek): "Futbol sorumlusuna ders verelim. Bak Şadan bu top 395 gram. Ben futbolcuyken Şadan rüzgarımdan nezle olurdu! Futbolcu Oğuz başarılı olamadı. Menajerlikte de olmaz. Biz Oğuz'u gönderirken Vefa liderin yanındaydı. Belki onun da istifa etmesi gerekiyordu."


Alpay bu hafta yok

       F.Bahçe, Samandıra Tesisleri'nde dün çalışırken, Alpay'ın sakatlığı ile sarsıldı. Hemen hastaneye kaldırılan Alpay'ın çekilen röntgende sol ayak bileğinde esneme ve kemikte ezilme olduğu saptandı. Alpay, İstanbulspor maçında yer almayacak. Moldovan'ın da oynamayacağı, tedavisi süren Rüştü'de ise problem bulunmadığı belirtildi. Moshoeu da antrenmana katıldı.