Trabzonspor İdeal kadroya dönüş yaptılar

İdeal kadroya dönüş yaptılar

22.08.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa maçına farklı bir kadro çıkaran Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ideal 11’ine dönüyor.

İdeal kadroya dönüş yaptılar

UEFA Avrupa Ligi maçını düşünerek ligdeki Kasımpaşa maçına farklı bir kadro çıkaran Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, ideal 11’ine dönüyor.
Kasımpaşa ile oynanan maça Avrupa Ligi’ndeki 11’inde değişiklikler yaparak çıkan teknik direktör Ünal Karaman’ın, AEK müsabakasıyla yeniden ideal 11’ine döneceği öğrenildi. Karaman’ın, Kasımpaşa mücadelesine göre Fernandes, Campi, Mikel ve Yusuf Sarı’yı kulübeye çekerek AEK karşısında bu oyuncuların yerine Hüseyin, Hosseini, Abdulkadir Parmak ve Ekuban’a forma vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

128. randevu
UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda ilk maçını bugün Yunanistan’da AEK ile oynayacak olan Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 128. maçına çıkacak.
Bordo-mavililer, bundan önce yapılan 127 maçta 49 galibiyet ve 33 beraberlik aldı, 45 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Avrupa sınavlarında rakip fileleri 166 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 169 gol gördü.

Trabzonspor, Avrupa’nın 2 numaralı kupasında 80. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 79 maçın 32’sinde sahadan galibiyetle ayrıldı. 21 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 26 maçta ise yenildi.

İlk Yunan rakip
Trabzonspor, Avrupa kupalarında ilk kez Yunanistan takımı ile eşleşti. Bordo-mavililer, AEK’yı elemesi halinde ilk kez karşılaştığı Yunan ekibini kupanın dışına itmiş olacak.

Haberin Devamı

İdeal kadroya dönüş yaptılar

 

Yazarlar