Galatasaray İftarda şampiyonluk pastası

İftarda şampiyonluk pastası

24.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak’ın organize ettiği iftarda konuşan Başkan Mustafa Cengiz taraftarın istikrar istediğini belirtti.

İftarda şampiyonluk pastası

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak’ın organize ettiği iftarda konuşan Başkan Mustafa Cengiz taraftarın istikrar istediğini belirtti, “Bizler taraftarın sesi ve yansımasıyız” dedi. İftarda ayrıca şampiyonluk pastası da kesildi.

Haberin Devamı

‘Müzede sadece bir kupa eksik’

Başkan adaylarından Ali Fatinoğlu, “Galatasaray’ın bu hale gelmesinin nedeni, geçmiş yönetimlerin mali hesapları doğru düzgün yönetmemesidir” dedi.

Fatinoğlu, “Borçlar 2.5 milyar, varlıklara baktığınız zaman 2 milyar. Yani bütün varlıklarımızı satsak bile geriye 500 milyon borcumuz kalıyor. Müzemize baktığınız zaman sadece bir tane kupamız eksik. O da Şampiyonlar Ligi kupası. Fatinoğlu ekibinin birinci görevi; mali yapıyı toparlamak ondan sonra orta ve uzun vadede Şampiyonlar Ligi kupasını müzemize getirmektir” diye konuştu.

Seçim değil seçenek

Cim-Bom’da başkanlık koltuğuna talip olan Ozan Korkut, “Genel kurul üyelerimiz ya yaşanmış hataların tekrarlanmasını fakat sonuçlarının farklı olmasını bekleyecek ya da doğru bir ekibin gelip Galatasaray’ı bir sonraki yüzyıla ve nesle en iyi şekilde teslim etmesi için gerekli yetkiyi verecek” dedi.

Haberin Devamı

İlk vaadinin mali problemlerin kökünü kurutmak olduğunu dile getiren Korkut, “Rakipleriyle karşılaştırdığımızda biraz daha iyi bir konumdayız. Ancak bu bizim kabul edebileceğimiz bir bilanço değil. Bunun temelinde temel prensiplerimizden, Galatasaray değerlerinden kopmuş olmak vardır” dedi.