Teleset Mobilya Akhisarspor "İhtiyaca göre transfer yapabiliriz"

"İhtiyaca göre transfer yapabiliriz"

11.08.2014 - 11:58 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Avusturya kampı dönüşünde takımın ihtiyacına göre transfer yapabiliriz" dedi.

İhtiyaca göre transfer yapabiliriz

Acar, yaptığı açıklamada, sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya kampının sürdüğünü, dün Bursaspor'la oynadıkları karşılaşmadan golsüz berabere ayrıldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Avusturya'da çarşamba günü Mersin İdmanyurdu karşılaşacaklarını kaydeden Acar, "Perşembe günü Avusturya kampını noktalayacağız. Avusturya kampı dönüşünde takımın ihtiyacına göre transfer yapabiliriz. Şu an için yönetim olarak görüştüğümüz oyuncu yok. Belki teknik ekibin temas halinde olduğu futbolcu olabilir" diye konuştu.

İkiz takviye

Altyapısından 2 oyuncuyla profesyonel sözleşme imzalayan Akhisar Belediyespor'da 18 Ağustos 1995 doğumlu ikiz oyuncular Kenan ve Sinan Eryüksel'in 21 yaş altı takımında forma giyeceği bildirildi.

6 hazırlık maçı oynadı

Şimdiye kadar Erzurum ve Avusturya'da 6 hazırlık maçı oynayan Akhisar Belediyespor, bu müsabakalarda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Bu karşılaşmalarda 7 gol atan Ege temsilcisi, kalesinde 8 gol gördü. Akhisar Belediyespor'un 7 golünü 7 farklı oyuncu atarken, bu golleri Ahmet Cebe, Bahattin Köse, Gekas, Mehmet Akyüz, Merter Yüce, Muhammed Burak Taşdemir ve Erzurum kampında denediği Olayinka kaydetti.

Haberin Devamı

Ege temsilcisi, Erzurum'da TRT 50. Yıl Kupası'nda Kayseri Erciyesspor'a 3-0 mağlup olurken, Gürcistan ekibi Shukura Kobuleti'yi 4-1 yendi. Daha sonra Avusturya'ya geçen Akhisar Belediyespor, buradaki son hazırlık maçında Bursaspor'la golsüz berabere kaldı. Ege temsilcisi, burada oynadığı diğer maçlarda Al Ahli ekibini 2-1 mağlup ederken, Hannover 96'la oynadığı karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı, Hamburg'a ise 2-0 yenildi.

Yazarlar