Beşiktaş İlk buluşma başkanlar düzeyinde

İlk buluşma başkanlar düzeyinde

27.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik direktör sorununu çözmek isteyen Fikret Orman, Abdullah Avcı için önce Göksel Gümüşdağ ile masaya oturacak.

İlk buluşma başkanlar düzeyinde

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Şenol Güneş’in vedasının ardından hoca arayışına giren Beşiktaş’ın patronu, ilk hedefi Avcı için öncelikle Medipol Başakşehir Başkanı ile konuşacak. Orman bu görüşmeden olumlu sonuç alması halinde tecrübeli çalıştırıcı ile görüşecek. Beşiktaş’ın B planındaki isimler ise Lucescu ve Tayfun Korkut olacak.

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in vedasının ardından tek gündem yeni hoca oldu.

Siyah-beyazlı takımın patronu Fikret Orman’ın ilk hedefindeki isim olan, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı için hafta içinde düğmeye basacağı öğrenildi.

Ancak Orman ilk olarak tecrübeli hoca ile değil Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile masaya oturacak. Fikret Orman bu görüşmeden çıkacak sonucun ardından Avcı’yla görüşecek.

Haberin Devamı

Öte yandan bu sezon maliyetli bir yapılanmanın içine girmeyecek olan Beşiktaş’ta, Abdullah Avcı’nın tam yetki istemesi, kendi oyuncu havuzundan yararlanma ve oyuncu maaşlarının gecikmemesi gibi taleplerde bulunması halinde ‘B planı’ devreye sokulacak.

Lucescu ile önceden prensip anlaşmasına vararak, deneyimli teknik adamı hazır tutan yönetim, Tayfun Korkut ile de görüşecek. Siyah-beyazlı idareciler, üç teknik adamla yaptığı görüşmeden sonra, maliyeti en az olan seçeneği tercih edecek.

Beşiktaş Yönetimi, görüştüğü ve görüşeceği tüm teknik adamlara şu şartları sunacak

-Kesinlikle yönetimin belirlediği oyuncular transfer edilecek

-Yeni hocaya, maddi şartların uygun olması halinde bir ya da iki oyuncu seçeneği verilecek
-Maddi sıkıntılar nedeniyle, hem oyunculara hem de teknik heyete ödenecek paradaki gecikmelere, göğüs gerecek.

Sadece Başakşehir
Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, kariyeri boyunca Medipol Başakşehir’den başka hiçbir kulüp takımı çalıştımadı. Hocalık kariyerine ilk olarak 2006 yılında başlayan Avcı, 2011’de turuncu-lacivertlileri bırakarak milli takıma gitti. A Milli Futbol Takımı’ndaki macerası iki yıl süren 56 yaşındaki teknik adam, daha sonra tekrar Başakşehir’e döndü.