Beşiktaş İlk duyuran Bipspor

İlk duyuran Bipspor

02.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın Gökhan Gönül transferini ilk olarak, Turkcell’in uygulaması BİP’in yeni kanalı BİPSpor duyurdu.

İlk duyuran Bipspor

Beşiktaş’ın Gökhan Gönül transferini ilk olarak, bugüne kadar yaklaşık 8 milyon kişinin indirdiği Turkcell’in uygulaması BİP’in yeni kanalı BİPSpor duyurdu.

Haberin Devamı

Sosyal medya yarışı!

Gökhan Gönül’ün, Beşiktaş’a gitmesi gündemin ana maddesi oldu. Milli futbolcunun Beşiktaş formalı fotoğrafları sosyal medyayı adeta salladı. Gökhan Gönül, Twitter’da TT listesinin birinci sırasına yerleşirken, iki ezeli rakip arasında sosyal medya üzerinden “mesaj” yarışı yaşandı.

Siyah-beyazlı kulübün, “Ailemize hoşgeldin Gökhan Gönül” fotoğrafına karşılık, Fenerbahçe de twitter hesabından “Gönül verdik biz bu renklere” mesajı ile eski futbolcusuna gönderme yaptı.

Tepki büyük

Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’a imza atması, Fenerbahçe taraftarını çok kızdırdı. Sosyal medyada bir anda en çok konuşulan isim olan Gönül için sarı-lacivertliler kızgınlık dolu twitler attı. Bunlardan bazıları şöyle:

Haberin Devamı

- Gökhan Gönül’ün Beşiktaş’a gitmesine zerre üzülmedim ama yaptığı açıklamalar hayal kırıklığına uğrattı. Yıllarca boşuna sahip çıkıp sevmişiz.
- Reto Ziegler > Gökhan Gönül... Bize Gökhan gibileri değil, Reto gibi adamlar lazım... (Ziegler’in şampiyonluk kaçtığındaki gözyaşları resmiyle birlikte)
- Fenerbahçe bayrama erken girdi! Fenerbahçe’yi devre arasında satan, formasına ihanet eden Gökhan Gönül’den resmen kurtulduk!
- Bu dünyada sevgi büyük ihtiyaç... Gökhan gönül paraya muhtaç!