Galatasaray İmkansız yoktur

İmkansız yoktur

11.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA’nın Şampiyonlar Ligi Magazin programında sarı-kırmızılı takımın hedeflerini ortaya koyarken, birbirinden çarpıcı ifadeler kullandı.

İmkansız yoktur

Heyecanla beklenen Avrupa Şampiyonlar Ligi’nin resmi programına konuk olan Terim, yayının başında, “O gerçek bir imparator. Türk futbol tarihinin efsane isimlerinden biri” sözleriyle tanıtıldı.
“Fatih Terim” dendiğinde Galatasaray, “Galatasaray” dendiğinde ise Fatih Terim’in akla gelmesinin kendisi için gurur verici olduğunu belirten sarı-kırmızılı teknik adam özellikle 2000 yılında kazandığı UEFA Kupası’nın önemine dikkat çekti.

‘Tur atlama şansı yüksek’
Terim, Galatasaray’ın 2010-2011 sezonundaki büyük başarısızlığın hemen ardından şampiyonluğa ulaştığının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:
“Benim futbol felsefemi sahaya yansıtan, oyunun her bölümünde atağı düşünen, izleyenin ve oynayanın zevk aldığı bir futbol benim en önde gelen düşüncemdir.”
Programda, Galatasaray’ın Fatih Terim yönetiminde büyük başarılar kazansa da Şampiyonlar Ligi’nde gruptan hiç çıkamadığına dikkat çekildi.
Cim-Bom’un, Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 1989 yılında yarı final oynadığı belirtilirken bu sezon Manchester United, Braga ve CFR Cluj ile mücadele edeceği gruptan çıkma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

‘İnşallah başarırız’
Fatih Terim röportajda futbol felsefesini net bir şekilde dile getirdi. Sarı-kırmızılı hoca, “Gruptan çıkmak hiç kolay değil, gerçekçi olmak gerekirse çok zor. Ancak imkansız diye bir şey yoktur. Hedeflerimiz arasında vardır Olur, olur; olmaz, olmaz. Ama insan hayal ettiği müddetçe yaşar. Yapılmamışları yapmak, tamamlanmamışları tamamlamak hem benim hem de Galatasaray camiasının önemli bir prensibidir. İnşallah buna kavuşuruz” diye konuştu.

Haberin Devamı


Son derece diktatör

Teknik Direktör Fatih Terim gibi Cim-Bom’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz da Şampiyonlar Ligi Magazin’e konuştu. Milli oyuncu, Galatasaray’a transferini sağlayan Terim için ses getirecek yorumlar yaptı. Sarı-kırmızılı futbolcu, Terim’le ilgili sorulara, “Son derece diktatör, sert, söylemek istediğini şakayla karışık da söylüyor, ancak kesinlikle prensiplerinden taviz vermiyor. Bence de böyle olmalı” yorumunu yaptı.

Yazarlar