İngiltere Premier Lig İngiliz Milli Takımı'nda virüs paniği!

İngiliz Milli Takımı'nda virüs paniği!

11.09.2012 - 13:44 | Son Güncellenme:

Sakatlıklarla zaten başı dertte olan İngiltere Milli Takımı'nda Ukrayna maçı öncesi bu kez virüs korkusu yaşanıyor.

İngiliz Milli Takımında virüs paniği

(Skorer/Özel)

İngiltere Milli Takımı'nda virüs paniği. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde Ukrayna'yı konuk edecek İngilizlerde, yaşanılan sakatlıkların ardından kadro kurmakta zorlanan Roy Hodgson bu kez de futbolcuları hasta eden bir virüsle karşı karşıya kaldı.

The Sun'ın haberine göre Arsenalli Theo Walcott'ın bir gün içinde hastalanıp eve gönderilmesinin ardından Chelsea'nin forveti Daniel Sturridge da şiddetli mide krampları nedeniyle müşade altına alındı.

Deneyimli teknik adam Hodgson ise yaşanılan bu gelişmeler üzerine, Liverpoollu Raheem Sterling, Tottenhamlu oyuncular Jake Livermore ve Adam Lallana gibi 3 genç oyuncuyu kadroya aldı.

Hodgson, yaşanan son olayları "Bu bir virüs ve bu virüs yüzünden birçok oyuncumuzu birden kaybedebilirdik. O yüzden iyi bir plana ihtiyacımız vardı. Örneğin Walcott'un Pazar günü hiç birşeyi yoktu. Bizimle birlikte antrenmanın tamamında yer aldı. Ancak daha sonra aniden çok şiddetli bir şekilde hasta oldu. 3 genç futbolcuyu bu yüzden kadroya çağırdık." şeklinde açıkladı.

Yazarlar