İspanya La Liga Iniesta: "Ballon d'Or hayallerimi süslemiyor"

Iniesta: "Ballon d'Or hayallerimi süslemiyor"

20.11.2012 - 09:33 | Son Güncellenme:

Milli futbolcu Andres Iniesta, bireysel ödüller kazanmanın mutluluk verici olduğunu, ama Ballon d'Or'un hayallerini süslemedini söyledi.

Iniesta: Ballon dOr hayallerimi süslemiyor

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Andres Iniesta, hayallerinde Ballon d'Or'u kazanmak olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu, bu yaz en iyi oyuncu ödülünü kazanmıştı. Bu ödülü aldığı için sevinçli olduğunu söyleyen Barcelonalı, ödülün güzel bir his olduğunu ama onun için önemli olanın üst seviyede futbol oynuyor oluşu olduğunu belirtti.

RMC'ye konuşan tecrübeli yıldız "Ben futboluma bakıyorum. İnsanların futbolumu kabul etmesi önemli, ama bunun hakkında oturup kafamı da yormuyorum. Ballon d'Or hayallerimi süslemiyor, ama bu ödülü kazanırsam da tabii ki mutlu olurum." ifadelerini kullandı.

İspanyol futbolcu, sözlerine "Barcelona'nın bu zamanında futbol oynuyor oluşumdan dolayı şanslı ve mutluyum, tarihteki en iyi Barcelona'da oynuyorum ve kariyerimi burada bitirmek istiyorum. Aynı şeyler İspanya Milli Takımı için de geçerli. Her geçen gün daha iyi oynuyorum." diyerek devam etti.

Haberin Devamı

Takım arkadaşı Arjantinli Lionel Messi hakında da konuşan Iniesta "Messi bu dünya üzerindeki en iyi oyuncu. Pek çok inanılmaz şeyi doğal bir şekilde yapıyor. Tıpkı diğer takım arkadaşlarımla oynamak gibi, onunla da oynamak çok basit ve müthiş." şeklinde konuştu.

Andres Iniesta ve Lionel Messi, yüksek prestijli Ballon d'Or ödülü için aynı anda aday olarak görüldüler.

Yazarlar