İspanya La Liga Iniesta’dan Real Madrid itirafı!

Iniesta’dan Real Madrid itirafı!

29.05.2018 - 11:18 | Son Güncellenme:

Barcelona'dan ayrılarak Japonya'nın yolunu tutan yıldız futbolcu Andres Iniesta, Real Madrid ile ilgili bir itirafta bulundu.

Iniesta’dan Real Madrid itirafı

İspanya Milli Takımı ve Barcelona ile kazanmadık kupa bırakmayan efsane futbolcu Andres Iniesta, kariyerine Galatasaray’ın eski yıldızı Lukas Podolski’nin de formasını giydiği Japonya’nın Vissel Kobe kulübünde devam etme kararı aldı. 34 yaşındaki yıldız futbolcu, Vissel Kobe’ye imza attıktan sonra Real Madrid ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

Barcelona’da oynadığı dönemde ezeli rakipleri Real Madrid’in birçok kez kendisine imza attırmak istediğini belirten Andres Iniesta “Real Madrid yöneticileri beni kadrolarına katmayı teklif ettiler. Ancak Madrid’de oynamayı hiç düşünmediğim için onlara geri dönüş yapmadım. La Masia’dan A takıma çıktığım günden bu yana sadece Barcelona forması altında zaferler kazanmak istiyordum” dedi.

Katalan ekibinde A takıma yükseldikten sonraki ilk zamanlarının kolay olmadığını da sözlerine ekleyen Andres Iniesta “Barcelona gibi büyük bir kulüpte oynamanın zorluklarını yaşadım. Başka takıma da gidebilirdim. Ancak Barcelona’da 10 dakika oynamayı başka bir kulüpte 90 dakika oynamaya her zaman tercih ettim” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

(Skor)

Yazarlar