Fenerbahçe Inter'den Nani harekâtı

Inter'den Nani harekâtı

15.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’den ayrılması beklenen Portekizli yıldız için Inter devreye girdi. İtalyan kulübünün, Nani’ye 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

Interden Nani harekâtı

Fenerbahçe’de geleceği belirsiz olan Luis Nani için hareketli saatler yaşanıyor. İtalya’da yer alan haberlerde, Inter’in Nani’yi transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

İtalyan kulübünün, 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği, Portekizli yıldızın da ‘evet’ demeye yakın olduğu ifade edildi. Daha önce sarı-lacivertlilerden Caner Erkin’i kadrosuna katan Inter’in Nani konusunda da istekli davrandığı aktarıldı. Lazio’dan Antonio Candreva ile beraber Luis Nani’nin liste başı olduğu ve ikisinden birinin transfer edileceği vurgulandı.

Nani’nin 8 milyon euroluk bedeli olduğu, bunun için Fenerbahçe yönetimine Inter’den teklifin iletileceği ve pazarlıkların başlayacağı aktarıldı. İlk etapta Milano ekibinin 8.5 milyon euroluk bir teklifle kapıyı çalacağı yazıldı. İtalya basınında Nani’ye 3.1 milyon euro yıllık maaş önerileceği dile getirildi.

Yakından takip

Şu anda EURO 2016’da Portekiz kadrosunda olan Nani’nin turnuvada da takip edildiği ve maçlarının izleneceği vurgulandı.

Yazarlar