BursaSpor İşin sırrı Bursa'da

İşin sırrı Bursa'da

10.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

A Milli Takımımız’da, Bursasporlu yıldızların etkisi dikkat çekiyor. Son 1 yılda yeşil-beyazlılardan gelen Volkan Şen, Şener, Harun, Ozan Tufan, Serdar ve Emre hem ay-yıldızlı ekibe ciddi katkı veriyor hem de gelecek adına umut aşılıyor.

İşin sırrı Bursada

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılma iddiasını sonuna kadar zorlamak isteyen A Milli Takımımız’da, Bursasporlu genç futbolcuların üstlendiği görevler giderek artıyor. Son 1 yıllık süreçte Timsah’tan gelen Volkan Şen, Şener Özbayraklı, Harun Tekin, Ozan Tufan, Serdar Aziz ve Emre Taşdemir, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yeni gözdeleri olmayı başardı.

Savunma hattında kronikleşen sıkıntılardan sonra Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Şener gibi isimlerin kadroya katılması, kalede de Harun Tekin’in alternatif oluşturması büyük alkış topluyor. Son olarak sol beke de Emre Taşdemir’in katılması kritik sınavlar öncesi Fatih Terim’in elini güçlendiriyor. Aynı şekilde sağ kanatta hücum gücüne opsiyon katan Volkan Şen de güven veriyor.

Haberin Devamı

Güneş’le doğdular

Geride kalan sezon Bursaspor’da başarılı işler çıkaran Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde adeta yeniden doğan bu isimler, Terim’in de planlarına girme şansını yakaladı. Sezon içerisinde sürekli olarak Milli Takım’a katkı sunmaya çalıştıklarını belirten Güneş, Türk futboluna kazandırdığı gençlere yenilerini de ekledi. Benzer şekilde Terim’in de ay-yıldızlı forma için gençlere özel olarak şans vermesi Bursaspor’lu futbolcuların önünü açtı.

13 lig maçı

Bu sezon Bursaspor’da Şenol Güneş’in özel olarak ilgilendiği Emre Taşdemir 13 lig maçında forma giydi. Genç sol bek, 891 dakika sahada kalırken, 2 de asist yaptı.