Galatasaray "İşin tadı kaçtı"

"İşin tadı kaçtı"

16.02.2015 - 22:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İşin tadı kaçtı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-1 kazandıkları Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"3-1 oluncaya kadar her şey iyiydi, ama 3-1 sonrası oyundan koptular, kollektif oyundan uzaklaştılar. Sonra oyunun tadı kaçtı işin doğrusu. Maç içinde yaptığımız güzel şeyleri gölgeledik. Bunları konuşacağız. Galibiyetten memnunum, oyunun bazı bölümlerindeki iyi oyundan memnunum, ama rakibe verdiğimiz pozisyonlar ve biraz daha gevşek olunca verdiğimiz pozisyonları görmek bizi memnun etmedi."

"Pozisyonlarımız var yine, ama daha iyi bir oyunla pozisyonları yakalamamız lazımdı. Daha direkt olarak kaleye gitmemiz gerekiyordu. Melo'nun ayak bileğinde bir problem var, belinde de bir problem vardı. Doktorlarımız tedaviye başladı. İnşallah haftaya Sivas'ta bizimle birlikte olacaktır."

Haberin Devamı

Hamza Hamzaoğlu'nun basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-1 kazandıkları Balıkesirspor maçının son bölümündeki oyunlarından rahatsız olduğunu söyledi. Türk Telekom Arena'daki müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başladıklarını ve skor 3-1 olana kadar da iyi işler yaptıklarını anlatan Hamzaoğlu, "Skor oyunu rahat bir noktaya getirince, oyuncularım kolektif futboldan uzaklaştı. Bu da yaptığımız iyi şeylere gölge düşürdü" dedi.

Böyle kazanılan bir maçta bu tür hataların yapılmasının, kendilerini bir anlamda da sevindirdiğini belirten Hamza Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Çünkü bir sonraki maça daha iyi hazırlanacağız. Galibiyetten ve oyunun belli bölümünde oynanan güzel futboldan dolayı memnunum. Son bölümdeki görüntüden ise memnun olmadık ama bazı şeylerin zaman alacağını söylemekte yarar var. Futbolun affı yok. Yarın öbür gün böyle bir oyuna ve bencilliğe başvurursak, faturasını ağır ödeyebiliriz. Bizim için iyi bir uyarı oldu."

"Melo'nun durumu iyi"

Hamza Hamzaoğlu, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Felipe Melo'nun ciddi bir şeyi olmadığını söyledi. Brezilyalı oyuncunun bileğinde bir problem olduğunu aktaran sarı-kırmızılı teknik adam, "Ciddi olduğunu düşünmüyorum. Tam kontrolleri yapılacak. Medicana Sivasspor maçına kadar problemi kalacağını sanmıyorum. Melo'nun durumu iyi. İnşallah tam kadro hazır olacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yasin Öztekin, Bruma ve Tarık Çamdal'ın performanslarının sorulması üzerine Hamzaoğlu, "Yasin ve Bruma'nın performanslarından memnunum. Torku Konyaspor maçında iyiydiler ve devamını getirmelerini isteyerek oynamalarını uygun gördüm. Oyunda kaldıkları sürede başarılıydılar. Tarık ise uzun aradan sonra yeni yeni oynamaya başladı. Her geçen maç üstüne koyduğunu görüyorum. Ufak tefek hataları oluyor ama her geçen gün kendini geliştiriyor. Bundan sonra daha da iyi olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Wesley Sneijder'in performansına da değinen sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Kendisinden memnunum. Önemli bir oyuncu bizim için. Oynadığı zaman takımı da oynatabiliyor. Özel yeteneklere sahip. Sahadayken mutlu oluyor ve bizim de tüm oyuncularımız için amacımız bu. İnşallah artırarak devam eder" şeklinde görüş belirtti.

Haberin Devamı

Hamza Hamzaoğlu, haftaya deplasmanda Medicana Sivasspor ile yapacakları maçla ilgili olarak, "İyi bir maç olacak. Sergen Yalçın da gerçekten önemli katkı sağladı takımına. Onu da tebrik etmek istiyorum. İyi oynuyorlar. Zemin konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Hava soğuk olacaktır ama zemin sorunu yaşanmaz. Güzel, keyifli bir maç oynanacak" dedi.

Ergin Ataman'ın tokadı

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın bir oyuncusuna tokat atması hatırlatılarak, kendisinin benzer bir durum yaşayıp yaşamadığının sorulması üzerine, "Ben böyle bir olay yaşamadım. Durumu o noktaya getirecek neler yaşandı bilemiyorum. Yorum yapmak da doğru değil. Ben böyle bir şeye teşebbüs etmeyi düşünmem ama nasıl şartlar olur, nasıl bir ortamla karşılaşırız bilemem" değerlendirmesini yaptı.

Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için üzüntülerini aktaran sarı-kırmızılı teknik adam, "Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız acı olaydan dolayı Özgecan kardeşimiz için rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allah bu tür olayları hiçbirimize yaşatmasın. Bunların nedenlerini de iyi araştırmak lazım" şeklinde konuştu.