Anadolu Kulüpleri İsmail Güldüren İnegölspor'a hoca oldu

İsmail Güldüren İnegölspor'a hoca oldu

23.11.2016 - 15:10 | Son Güncellenme:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan İnegölspor, sportif direktör İsmail Güldüren'i sezon sonuna kadar teknik direktör olarak takımın başına getirdi.

İsmail Güldüren İnegölspora hoca oldu

İnegölspor, Osman Özdemir ile yollarını ayırdıktan sonra masaya oturduğu Güvenç Kurtar, İsmail Ertekin gibi deneyimli isimlerle anlaşamayan yönetim, sportif direktör İsmail Güldüren ile yola devam kararı aldı. Timur Erezsarı başkanlığındaki yönetim, sportif direktör olarak görev yapan İsmail Güldüren’i teknik direktörlük görevine getirme kararı aldı. Güldüren ile tesislerde düzenlenen törenle sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

İmza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, "İnegölspor yönetimi olarak bu sene yapmış olduğumuz iyi niyetli çalışmalar var. İstenilenler olmayınca ayrılıklar da olabiliyor. Yönetim olarak kendisi üzerinde mütabık kalarak İsmail Güldüren ile anlaşmaya vardık. Sezon sonuna kadar kendisi ile yola devam edeceğiz" dedi.

Teknik Direktörlük görevine getirilen İsmail Güldüren ise "Sezon başı oluşumunda ben de vardım. Oyuncuların gelmesindeki sebeplerden biri de bendim. Oyuncularımıza güveniyoruz. Kadromuzdaki arkadaşlarımız bu ligin en iyi oyuncularıdır. Yola şampiyonluk olarak başlamıştık. İnşallah TFF 1'inci Lige çıkacağız. İlk devrenin ardından takviye konusunu ele alacağız. Hem lig, hem kupa oynayacağız. Kadromuz bu yükü kaldıramayacaktır. Altyapıdan 2-3 oyuncuyu A takıma yükseltip, onları da bu müsabakalarda görevlendirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.