Futbol Ismaili’nin otopsi raporu açıklandı

Ismaili’nin otopsi raporu açıklandı

06.07.2019 - 18:43 | Son Güncellenme:

Como Gölü’nde cesedine ulaşılan İsviçreli milli futbolcu Florijana Ismaili’ye otopsi yapıldı, ölüm nedeni boğulma olarak gösterilirken, buna yol açtığı düşünülen faktör dikkat çekti.

Ismaili’nin otopsi raporu açıklandı

Onur Dinçer / Skorer

Haberin Devamı

İtalya’nın Como Golü’nde kaybolduktan sonra cesedine ulaşılan kadın futbolcu Florijana Ismaili’nin ölüm nedeni belli oldu. Arnavut asıllı İsviçreli milli futbolcu, arkadaşıyla kiraladığı şişme botla açıldığı göle yüzmek için girmesinin ardından kaybolmuş, cesedi iki gün sonra robot yardımıyla 200 metre derinlikte bulunmuştu. Deneyimli futbolcunun otopsi raporu açıklandı. Como’daki Sant'Anna Hastanesi’nde yapılan incelemeye göre ölüm nedeni olarak boğulmaya bağlı akut oksijensiz kalma gösterildi. İlk tetkiklerin, üzerinde konuşulan ihtimallerden termal şok bulgusunu göstermediği ifade edildi. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili kapsamlı bir rapor hazırlanacağı belirtildi.

‘Midede çok fazla besine rastlandı’ 
Como Savcısı Nicola Piacente ölümle ilgili detaylı bir bilgilendirmede bulundu ve boğulma olayına yol açtığı düşünülen bir detayı paylaştı. Savcı “Midenin içerisinde çok fazla besin maddesine rastlandı. Dolayısıyla bu durumun Florijana’nın ölümüne bir şekilde etki ettiğini düşünüyoruz” dedi.

24 yaşında hayatını kaybeden sporcunun bedeninin ailesine teslim edildiği, cenaze için İsviçre’ye götürülmesine izin verildiği aktarıldı.