Euro2016 İspanya Çek Cumhuriyeti 1-0

İspanya Çek Cumhuriyeti 1-0

13.06.2016 - 09:40 | Son Güncellenme:

İspanya Çek Cumhuriyeti maçında Çek Cumhuriyeti nefes kesen bir savunma ile adeta etten duvar ördü. İspanya Çek Cumhuriyeti maçının 86. dakikasında Pıque golü kaydetti. İspanya Çek Cumhuriyeti maçı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

İspanya Çek Cumhuriyeti 1-0

EURO 2016 D Grubu maçında İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni zorlandığı karşılaşmada 1-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Boğalar'a galibiyeti getiren gol 87. dakikada Gerard Pique'den geldi. Golün ardından İspanyol oyuncular büyük sevnç yaşadı.

Bu sonucun ardından İspanya 3 puana ulaştı ve Hırvatistan ile beraber zirveye yerleşti. Grupta Türkiye ve Çek Cumhuriyeti'nin ise puanı bulunmuyor.

Bir sonraki maçta Türkiye, İspanya ile karşılaşırken; Çek Cumhuriyeti Hırvatistan'la karşılaşacak.

TERİM DE İZLEDİ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2016) rakipleri İspanya ile Çek Cumhuriyeti'nin maçını izlemek için Toulouse'a gitti.

Terim, kamp yaptıkları Marsilya yakınlarındaki Saint Cyr Sur Mer bölgesine yaklaşık 500 kilometre uzaklıktaki Toulouse kentine, özel helikopter ile gitti. Karşılaşmayı tribünden takip eden Terim'in, TSİ 19.00'da başlayacak milli takımın antrenmanına yetişmek için helikopteri tercih ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Ay-yıldızlı ekip, EURO 2016'daki ilk maçında dün Hırvatistan'a 1-0 mağlup olmuştu.