Tenis İstanbul’a yine yıldız yağacak

İstanbul’a yine yıldız yağacak

02.02.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avustralya Açık’a damga vuran Wozniacki ile Cilic, Nisan’da Türkiye’de korta çıkacak. Tek kadınların bir numarası TEB BNP Paribas Istanbul Cup’ta, tek erkekler üç numarasıysa TEB BNP Paribas Istanbul Open’da boy gösterecek.

İstanbul’a yine yıldız yağacak

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Türkiye’nin tenisteki iki büyük organizasyonu, bu yıl bir kez daha sporseverlerle buluşacak. Önce kadınlar, sonra erkeklerdeki turnuvalarda tenisseverler dünya yıldızlarını izleyecek.

Tanıtım toplantısında, 23-29 Nisan arasındaki TEB BNP Paribas Istanbul Cup ve 30 Nisan-6 Mayıs’taki TEB BNP Paribas Istanbul Open’da boy gösterecek iki önemli oyuncunun isimleri açıklandı. Avustralya Açık’ta elde ettiği şampiyonlukla tek kadınlar dünya 1 numarası olan Caroline Wozniacki ile Avustralya Açık’ta Federer’e karşı final oynayan Marin Cilic’in Türkiye’ye gelecekleri duyuruldu.

Wozniacki’nin konuyla ilgili mesajlarını içeren kısa bir videosu, etkinliğe yoğun ilgi gösteren basın mensuplarına izletilirken, Cilic ise Skype ile salona canlı bir bağlantı gerçekleştirdi. Kendisine anında iletilen soruları da yanıtlayan dünya 3 numarası Hırvat raket, “İstanbul’da geçtiğimiz yılki tecrübem bir tenisçi olarak bana çok şey kattı. Bu yıl da unvanımı korumak istiyorum. Zor olacaktır fakat benim için önemli bir meydan okuma” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı