Tenis İstanbul Sharapova’yla güzelleşecek!

İstanbul Sharapova’yla güzelleşecek!

26.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

TEB BNP Paribas Tennis Stars’ta bir dünya yıldızı bugün Sinan Erdem Spor Salonu’nda boy gösteriyor. Güzelliğiyle tanınan Maria Sharapova, etkinlikte Çağla Büyükakçay ile karşılaşıyor.

İstanbul Sharapova’yla güzelleşecek

Türkiye bugün bir tenis yıldızını ağırlıyor... Kadınlar tenisinin en popüler isimleri arasında yer alan Maria Sharapova, TEB BNP Paribas Tennis Stars etkinliği kapsamında bugün İstanbul’da tenisseverlerin karşısına çıkacak. Başarılarının yanı sıra güzelliğiyle de ilgi odağı olan ve kortlarda müsabaka sırasında attığı çığlıklarla da bir üne sahip olan Rus raket, Türkiye’nin son dönemde yetiştirdiği en başarılı tenisçi olan Çağla Büyükakçay ile gösteri maçında karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğiyle düzenlenen organizasyon, Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 14.00 itibariyle start alacak.

İki tenisçi arasındaki karşılaşma öncesinde Türk tenisinin genç yıldızları karışık çiftlerde karşılaşacak. Ayrıca etkinlik kapsamında konser düzenlenecek ve çeşitli gösteriler de yapılacak. Maria Sharapova ile Çağla Büyükakçay arasındaki maç saat 16.30’dan itibaren başlayacak.

Organizasyon için daha önce satışa sunulan biletler tükenirken, 9 yaşından küçük çocuklar, 65 yaşın üstündekiler ile engelliler etkinliği ücretsiz olarak takip edebilecek.

Kazanmadığı kupa yok
Dünya eski 1 numarası Maria Sharapova İstanbul’a ilk kez gelmiyor. 2007’de Istanbul Cup’ta yarı final oynayan Sharapova, 2012’de yine burada düzenlenen WTA Sezon Sonu Finalleri’nde de Serena Williams ile karşılaşıp yenilmişti. Tüm büyük turnuvalarda kupası bulunan, ikisi Fransa Açık olmak üzere toplam beş grand slam ve 36 WTA tekler şampiyonluğu olan 30 yaşındaki tenisçi, yasaklı madde kullandığı için 15 ay men cezası almasının ardından geçtiğimiz aylarda yeniden kortlara döndü.

Haberin Devamı