Fenerbahçe İstanbul'da parti zamanı

İstanbul'da parti zamanı

26.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Her fırsatta Türkiye’yi çok sevdiğini ifade eden Dirk Kuyt, yılbaşı kutlaması için İstanbul’u seçerek samimiyetini bir kez daha ispatladı. Fenerbahçe’nin yıldızı ülkesine gitmek yerine evinde ünlü oyuncuların da katılacağı dev bir parti verecek

İstanbulda parti zamanı

SENAD OK-Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, yılbaşını ülkesinde geçirmek yerine ailesine ve yakın dostlarına İstanbul’daki evinde dev bir parti vermek için kolları sıvadı.
Her fırsatta kulübünü ve Türkiye’yi çok sevdiğini ifade eden tecrübeli oyuncu, yılbaşı kutlaması için İstanbul’u seçerek sözlerinde ne kadar samimi olduğunu bir kez daha ispatladı. Adeta bir elçi görevi üstlenen Hollandalı futbolcu bu hareketi ile ülkemize olan bağlılığını çok net ortaya koyarken, teknik heyet ve yönetimin de takdirini kazandı.
29 Aralık Pazar günü Kayserispor’u evinde ağırlayacak sarı-lacivertli ekipte başta yabancı futbolcular olmak üzere neredeyse tüm takım maçın ardından yılbaşı tatilini geçirmek için yurtdışına ya da memleketlerine gidecekler. Ancak Kuyt, ülkesine dönmek yerine İstanbul’da kalacak, çok önemli misafirleri evinde ağırlayacak.
Kimler gelecek?
Partiye, yıldız futbolcunun yakın dostlarının ve Hollanda’da yaşayan aile üyelerinin yanısıra Liverpool, Hollanda Milli Takımı ile Feyenoord’da birlikte forma giydiği takım arkadaşlarından önemli isimlerin davet edildiği ifade edildi.
Dirk Kuyt’tan önce benzer yılbaşı partilerini sarı lacivertlilerin eski kaptanı Alex veriyordu. Brezilyalı futbolcunun ayrılmasından sonra takım liderliğini alan Hollandalı oyuncu, saha dışındaki davranışları ile dikkat çekiyor.

Yazarlar