Türkiye Kupası İstanbulspor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupası rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda?

İstanbulspor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupası rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda?

18.12.2019 - 17:02 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında bu akşam Fenerbahçe, 4-0'lık maçın rövanşında İstanbulspor'a konuk oluyor. Fenerbahçe, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan maçta bir gol attığı takdirde rakibine 5 ve üzeri golle mağlup olmazsa tur atlayan taraf olacak. Peki İstanbulspor-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

İstanbulspor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye kupası rövanş maçı saat kaçta hangi kanalda

İstanbulspor-Fenerbahçe maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında bu akşam deplasmanda İstanbulspor'a konuk olacak. Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanan ilk maçtan 4-0'lık skorla galip ayrılan taraf olurken tur için avantajı cebine koymuştu. Bu akşam oynanacak İstanbulspor maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması beklenen Sarı Lacivertli takımın teknik patronu Ersun Yanal'ın ligde şans bulmakta zorlanan oyuncuları bu maçta sahaya sürmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

İSTANBULSPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

İstanbulspor-Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20:45'te başlayacak. Mücadele A Spor ekranından naklen yayınlanacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumunda oynanacak olan maçı Emre Malok yönetecek.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında İstanbulspor'la karşılaşacak

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında bu akşam TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Ülker Stadı'ndaki ilk maçı 4-0 kazanan sarı-lacivertlilerin, rövanş öncesi tur atlamak için önemli bir avantajı bulunuyor. Fenerbahçe, deplasmanda gol atması durumunda rakibine 5 ve üzeri farkla mağlup olmazsa adını bir üst tura yazdıracak.

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal'ın, bu karşılaşmada ligde az forma şansı bulan isimlerle, genç oyunculara görev vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalıları Garry Rodrigues ve Ozan Tufan'la sakatlıkları bulunan Sadık Çiftpınar, Miha Zajc, Hasan Ali Kaldırım ile Victor Moses, İstanbulspor karşısında forma giyemeyecek.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 20.45'te oynanacak karşılaşmayı hakem Emre Malok yönetecek.