Beşiktaş İşte Beşiktaşlı futbolcuların fiyatları

İşte Beşiktaşlı futbolcuların fiyatları

07.12.2017 - 15:50 | Son Güncellenme:

Gaziantep'te Galatasaraylı bir zeytin satıcısı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile karşılaşan Beşiktaş'ın oyuncularını sattığı zeytinlere verdi. Zeytin satıcısı ithal zeytinleri Talisca, Pepe, Querasma, Medel ve Babel gibi isimlerle, yerli zeytinleri ise Fikret Orman, Şenol Güneş, Cenk Tosun, Oğuzhan ve Tolgay gibi isimlerle satıyor.

İşte Beşiktaşlı futbolcuların fiyatları

Gaziantep'in Hürriyet Caddesinde bulanan bir iş yerinde daha önce Yeşilçam sanatçıları, araba isimleri ile satışa sunulan zeytinler, Beşiktaşlı futbolcuların isimleri ile satışa çıkarıldı. Galatasaraylı olduğunu söyleyen işletmeci, iriliği, tadı ve cinsine göre fiyatları değişen 28 çeşit zeytini, Beşiktaş Kulübü Başkanı, teknik heyeti ve oyuncuların isimlerini vererek, satıyor.

Haberin Devamı

İthal zeytinlere yabancı oyuncuların ismi

Tezgahlardaki siyah zeytinlerden ithal türlere Talisca, Pepe, Querasma, Medel ve Babel, Fabri gibi Beşiktaş'ın yabancı oyuncularının isimleri verildi. Futbolcuların son performansına göre de fiyatlarını belirlenirken Medel 24, Pepe 22, Talisca 20, Babel 18, Quaresma 17 TL'den satışa sunuluyor.

Yerlilerde en pahalı Cenk Tosun

Kulüp Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in ismi verilen yerli zeytin türleri 30 TL'den satışa sunulurken, oyunculardan Cenk Tosun 25, Oğuzhan 22, Tolgay 17 TL, Gökhan Gönül ise 11 TL'den satılıyor.

En ucuz Gökhan Gönül

Galatasaray taraftarı olduğunu belirten işletmeci Fevzi Özuğur, müşterilerin dikkatini çekmek ve Beşiktaş'a destek vermek amacıyla böyle bir uygulama başlattıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Özuğur, "En pahalı zeytinimiz Şenol Güneş adını verdiğimiz zeytin, 30 TL’den satıyoruz. En ucuzu ise Gökhan Gönül adını verdiğimiz zeytin onu da 11 TL’den satıyoruz. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde iyi ilerliyor. Başarısının devamını diliyoruz" dedi.