Dünyadan Futbol İşte Cristian Baroni'nin yeni takımı!

İşte Cristian Baroni'nin yeni takımı!

01.10.2014 - 09:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de ki uzun süren futbol serüveni bu sezon son bulan Baroni, tercihini yaptı sayılır. Önünde iki tercihi olan Baroni ya Hindistan ya da Brezilya'da futbol yaşantısına devam edecek.

İşte Cristian Baroninin yeni takımı

Cristian Baroni hakkında ortaya atılan iddaa çok konuşulacak cinsten. Bu sezon özellikle yabancı kontejanında yaşanan sıkıntı nedeniyle sözleşmesi fesh edilen Cristian Baroni, Brezilya ya da Hindistan'da top koşturacak gibi. Brezilya'da eski hocası Ziko'nun çok istediği Baroni bakalım nasıl bir karar verip futbol yaşantısına devam edecek.

Haberin Devamı

ZİCO ÇOK İSTİYOR

Fenerbahçe'nin eski hocası Zico ve eski futbolcusu Andre Santos'un anlaşmaya vardığı FC GOA şimdi de Cristian Baroni'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

İMZA AN MESELESİ

Brezilya'nın Corinthians takımıyla prensipte anlaştığı iddaa edilen Cristian Baroni'yi iyi bir öneri yaptığı iddaa edilen FC GOA'nın Brezilyalı oyuncuya imza attırmaya yakın olduğu iddaa edildi.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Baroni'nin kısa zamanda kararını vereceği ve imzaların atılabileceği belirtildi.