Galatasaray İşte Galatasaray'ın ilk 11'i

İşte Galatasaray'ın ilk 11'i

08.03.2013 - 18:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 25. haftanın açılış maçında lider Galatasaray, sahasında Gençlerbirliğini ağırlıyor. Saat 20.00'de başlayacak maçı skorer.com'dan canlı takip edebilirsiniz.

İşte Galatasarayın ilk 11i

Spor Toto Süper Lig'de 25. haftanın açılış maçında lider Galatasaray, Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Saat 20.00'de başlayacak maçı skorer.com'dan canlı takip edebilirsiniz. Sarı kırmızılı ekibin tek hedefi takipçilerinin zorlu maçlarının olduğu haftaya galibiyetle başlayarak Beşiktaş ve Fenerbahçe üzerindeki baskıyı artırmak..

4 maçından galibiyetle ayrılan sarı kırmızılı ekip, bu seriyim devam ettirip fikstür avantajını kullanmak isterken, maçın diğer bir anlamı da Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke maçı için moral mücadelesi olması. Almanyadaki mücadele öncesi son provasını da yapacak Terim'in takımında sarı kart cezalısı Melo ve idman eksiği bulunan Dany forma giyemiyor.

Deplasmanda iyi bir performans ortaya koyamayan Gençlerbirliği ise İstanbul'da bu şanssızlığı kırmak istiyor. Ankara ekibinde ise Hurşut sakatlığı, Cem Can ve Zec de cezaları nedeniyle forma giyemiyor.

Haberin Devamı

İKİ TAKIMIN 11'İ

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Riera, Gokhan, Semih, Yekta, Selcuk, Emre, Hamit, Sneijder, Burak.

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan, Aykut, Klusic, Tosic, Jimmy, Azofeifa, Curri, Petrovic, Özgür, Vleminckx

Yazarlar