Galatasaray İşte size fırsat!

İşte size fırsat!

04.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Igor Tudor, sakat ve cezalılar nedeniyle yaşanacak boşlukta, yedek kulübesinde bekleyenlere kendini gösterme şansı verecek.

İşte size fırsat

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü, Podolski’nin cezası nedeniyle Eren ile Sneijder’in sakatlığında sahaya süreceği Josue’den büyük bir çıkış bekliyor. Hırvat çalıştırıcı, Beşiktaş derbisinde sonradan oyuna girip beğenilen Rodrigues’e de ilk 11 fırsatı tanıyacak.

Lig ikinciliği, dolayısıyla Şampiyonlar Ligi’ne gidebilme açısından büyük önem taşıyan Antalyaspor karşılaşmasına sıkı hazırlanan Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, yedek kulübesindeki isimlere şans tanıyarak, onlardan kendilerini göstermesini isteyecek.
Podolski’nin cezalı, Sneijder’in sakat olması Tudor’un mücadeleci, koşan ve 90 dakika tempolu oynayan takım yaratması için adeta fırsata dönüştü. Buna Beşiktaş maçındaki kötü futboldan dolayı kenara gelecek isimler de eklendiğinde, değişik bir Cim-Bom ortaya çıkacak.Hırvat teknik adam, Beşiktaş maçında performansını beğenmediği Sneijder’in sakatlığı ortaya çıkınca Josue’yi hazırladı. Portekizli futbolcu orta saha ve hücum arasındaki organizasyonu yönetecek.
Tudor, cezalı Podolski’nin yerine ise ön tarafta Eren Derdiyok’u oynatacak. Eren’in antrenmanlardaki performansından memnun kalan Hırvat teknik adamın golcü futbolcuyu etkin kılacak planlar geliştirmeye çalıştığı belirlendi. Bu yüzden kanatta görev yapan oyunculardan Eren’i iyi beslemelerini istedi.
Sarı-kırmızılıların teknik patronu, derbide sonradan girip iyi oynayan Rodrigues’i de ilk 11’de oynatma kararı aldı. Orta alanda Selçuk’un yerine Tolga ile başlamayı düşünen Tudor’un, üçlü savunmada Semih, Chedjou ve Hakan’da karar kıldığı, orta bölgenin kenarlarına ise sağ tarafta Sabri veya Yasin ile sol tarafta Carole’ü düşündüğü bildirildi.