Beşiktaş İşte Tolgay Arslan gerçekleri

İşte Tolgay Arslan gerçekleri

26.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milliyet, Trabzonsporlu yöneticiler ile Hamburglu Tolgay Arslan arasında Almanya'da yaşananların perde arkasına ulaştı.

İşte Tolgay Arslan gerçekleri

MİLLİYET SPOR SERVİSİ

Haberin Devamı

Başkan Hacıosmanoğlu, Yanal ve CEO Gürdal’la bir araya gelen gurbetçi oyuncu, “Beşiktaş’a söz verdim, başka bir takımda oynamam” diyerek, teklifi kabul etmedi. Sosyal medyaya düşen fotoğraflar yüzünden çok zor durumda kalan bordo-mavililer, “Kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan olaylar nedeniyle transferden vazgeçtik” açıklamasını yaptı.

Trabzonspor, Tolgay Arslan transferinde sınıfta kaldı. Almanya’ya çıkarma yapan bordo-mavililer ile Hamburg forması giyen 24 yaşındaki gurbetçi futbolcu arasında yaşananların perde arkasına Milliyet ulaştı.

TOLGAY ARSLAN DEFANSI İPE DİZDİ! MUHTEŞEM

Bu kez olmadı

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın isteğiyle geçtiğimiz günlerde Hakan Arıkan, Uğur Demirok ve Erkan Zengin’i kadrosuna katan bordo-mavililer, Beşiktaş’la el sıkışan Tolgay’ın transferini de bitirmek için harekete geçti. Fenerbahçe ile anlaşan Erkan Zengin’i, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal’ın İsveç’e yaptığı çıkarmayla ikna eden bordo-mavililer, Tolgay için aynı yolu izledi.

Haberin Devamı

Önceki akşam Almanya’ya giden Hacıosmanoğlu, Yanal ve kulüp CEO’su Burak Gürdal, Tolgay ve babası Erhan Arslan’la buluştu. Bordo-mavililer görüşmede resmi transfer teklifinde bulunurken Tolgay Arslan’dan şok bir yanıt geldi. Yaklaşık 1 milyon euro imza parası da teklif edilen başarılı futbolcu, “Ben Beşiktaş’a söz verdim. Başka bir kulüpte oynamam” diyerek, siyah-beyazlı formayı giymek istediğini net ifadelerle dile getirdi.

Hacıosmanoğlu ve Yanal büyük bir şaşkınlık yaşarken, bordo-mavililerin, Tolgay ve babası ile çektirdiği fotoğraflar, tıpkı Erkan Zengin’de olduğu gibi CEO Burak Gürdal tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraflar yüzünden çok zor durumda kalan Trabzonspor Yönetimi, Tolgay’ın teklifi geri çevirmesi üzerine kulüp sitesinden transferden, “kültürel” nedenlerle vazgeçildiğini açıkladı.

‘Anlaştık, vazgeçtik!’

Trabzonspor Yönetimi dün akşam saatlerinde Tolgay Arslan transferinden futbolcu ve babasıyla anlaşma sağlanmasına rağmen vazgeçildiğini duyurdu. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Dün akşam itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor’a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan’ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şu an itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Haberin Devamı

Fotoğrafta kaldı

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ersun Yanal’ın, Tolgay Arslan ve babası Erhan Arslan’la çektirdiği fotoğraflar CEO Burak Gürdal tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Bordo-mavililer, Beşiktaş’la anlaşan Tolgay’ın geri adım atmamasının ardından fotoğraflar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu.

Tören iptal!

Bordo-mavililerin, Tolgay Arslan’la anlaşma sağlanacağını düşünerek, kulüp çalışanlarına Trabzon havalimanında karşılama töreni yapılması için talimat gönderdiği iddia edildi. Yaşanan gelişmeler üzerine tüm hazırlıklar iptal edildi.

Beşiktaş’a imzayı attı, geliyor

Kartal, Tolgay transferinde mutlu sona ulaştı. Trabzonspor’un Almanya’ya çıkarma yapması üzerine bu ülkeye giden Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları gelişmeleri dakika dakika takip ederken Tolgay’la da bir araya geldi. Oyuncu siyah-beyazlı forma ile Almanya’da poz verdi. Torunoğulları’nın, gurbetçi oyuncuyla 3.5 yıllık anlaşma sağladığı ve oyuncunun imzayı attığı belirlendi. Bu gelişmelerin ardından Tolgay Arslan’ın bugün öğle saatlerinde İstanbul’a geleceği ve transferin sonlanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

İşte Tolgay Arslan gerçekleri