Skorer İşte Trabzonspor'un yeni formaları

İşte Trabzonspor'un yeni formaları

28.06.2011 - 16:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor için Nike'ın tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları tanıtıldı. Tanıtım programını Burcu Esmersoy yaptı

İşte Trabzonsporun yeni formaları

Trabzonspor’un Nike firması tarafından hazırlanan yeni sezon formalarının tanıtımı yapıldı.

Bordo-mavili ekibin 2011-2012 sezonu maçlarında giyeceği 4 forma, Feriye Lokantası’nda düzenlenen defileyle tanıtıldı.

Organizasyona, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar ile teknik direktör Şenol Güneş de katılırken, futbolcular Colman, Giray Kaçar, Ferhat Öztorun, Glowacki, Henrigue ile kaleciler Onur Kıvrak ve Zeki Ayvaz podyuma çıkarak, yeni sezonda giyecekleri formaların tanıtımını yaptı.

FORMALAR

Haberin Devamı

rabzonspor için hazırlanan formalar, defileyi izleyenlerin beğenisini kazandı.

"Enerji" adını taşıyan bordo-mavi renkli klasik çubuklu forma, farkı bir şekilde tasarlandı. Karadeniz’in fırtınası ve dalgalarını temsil eden formanın çubuklarında "Şimşek çakarmış" gibi bir efekt yaratıldı.

"Victory (Zafer)" adı verilen formanın göğsünde büyük bir zafer işareti yer alıyor. Forma, Trabzonspor’un başarılarından ilham alınarak, tasarlandı.

Deplasman maçlarında giyilecek beyaz forma ile sarı-siyah renklere sahip olan "Gold" forma ise Trabzonspor için hazırlanan koleksiyonun diğer parçaları.

Gold formadaki sarı rengin Trabzonspor’un elde ettiği şampiyonlukların, siyah renginin de bu sezon uğradığı haksızlıkları temsil ettiği belirtildi.

GÜNEŞ: "UMARIM BU YIL DAHA GÜZEL BİR SEZON GEÇİRİRİZ"

Haberin Devamı

Defile sonunda podyuma çıkan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yaptığı konuşmada, formaları beğendiğini ifade ederek, "Yeni bir sezona başlıyoruz. Yeni oyuncularımız var. Umarım yepyeni bir Trabzonspor olur" dedi.

Özellikle üzerinde zafer işareti bulunan "Gold" isimli formayı çok beğendiğini belirten Güneş, şunları kaydetti: "Tabi ’zafer işaretinin olduğu her yerde Trabzonspor olur’ diyoruz. O yüzden benim de favorim zafer işaretli olan forma. Asıl önemli olan Trabzonspor’un beraberliği. Yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları, taraftarı ve medyasıyla bütünlük içerisindeki bir Trabzonspor’un güzel maçlar oynayacağını düşünüyorum. Geçen sezon da iyi oynamıştık, ikinci olmuştuk. Üzülmüştük. Umarım bu yıl daha güzel bir sezon geçiririz."

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Trabzonsporlu futbolcular, tanıtımlarında mankenlik yaptıkları yeni sezon formalarını beğendiklerini ve bu formalar altında başarılar elde etmek istediklerini söyledi.

Bazı oyuncular, defileden sonra yeni sezon hedefleriyle ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunurken, kaleci Onur Kıvrak, sakatlığının düzelmeye başladığını ve kısa bir süre sonra takımdaki yerini alacağına değinerek, "Geçen sezon takım olarak başarıyı yakaladık. Takım olabilmek önemli. Giden oyuncularımız çok kaliteli oyunculardı ama gelen oyuncular da onlar kadar kaliteli. Uyum sorununu aştığımız takdirde geçen sezondan daha güçlü bir Trabzonspor izlettireceğiz" dedi.

Bordo-mavili oyuncu Giray Kaçar da Şenol Güneş ile başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "İlk hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ne kalmak.

Daha sonra da Türkiye Kupası ve lig şampiyonluğu. Trabzonspor camiasının her zaman gözü yüksekte olur. Yeni gelen arkadaşlarımız da bize iyi uyum sağladı.

İnanıyorum ki bu sene herkese keyif veren çok iyi bir futbol sergileyeceğiz" diye konuştu.

Yeni transfer Henrique de bordo-mavili takımın başarısı için elinden geleni yapacağını dile getirerek, "Mücadele vereceğim, gol atacağım, gol pası vermeye çalışacağım. Herkes bunun böyle olacağını bilsin. Bu, görülecek zaten" ifadesini kullandı.

Ferhat Öztorun ise sıkı bir şekilde yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "Geçen sezonki gibi şampiyonluk yarışında sonuna kadar mücadele edeceğiz. Güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu takımda. İnşallah her şey yolunda gidecek. Güzel bir başlangıçla yolumuza devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Yazarlar