Trabzonspor İşte yeni Selçuk İnan'ı

İşte yeni Selçuk İnan'ı

29.08.2012 - 11:33 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un genç yıldızı Süper Lig'de oynadığı 2 maçta da gösterdiği performansla parmak ısırttı.

İşte yeni Selçuk İnanı

(Skorer/Özel)

Trabzonspor'da Şenol Güneş'in Türk futboluna kazandıracağı yeni isim yıldızını yavaş yavaş parlatmaya başlıyor. Bu oyuncunun adın Soner Aydoğdu...

Çeşitli Milli Takım kategorilerinden birçok kez forma giyen 1991 doğumlu futbolcu sezon başında Gençlerbirliği'nden Trabzonspor'a transfer oldu. Soner, bordo mavili takımın sezon öncesi hazırlık kampının ise en çok dikkat çeken oyuncusuydu. Çalışkanlığı ve ortaya koyduğu oyunla Trabzonspor formasını uzun yıllar terletecek bir görüntü çizen Soner pas organizasyonundaki yeteneği, diklemesine pasları ve şut tekniği ile Güneş’in gözüne girdi.

Şenol Hoca ise ligin başlamasıyla birlikte genç oyuncunun yeteneğini ve gayretini ödüllendirerek ona Karabükspor maçında ilk 11'de şans verdi. Soner ise hocasının güvenini boşa çıkarmayarak harika bir asistle adından söz ettirdi.

Haftanın en çok isabetli pas yapan oyuncusu

İkinci hafta iç sahada oynanan Elazığspor maçında ise Soner adeta döktürdü. Genç yıldız tüm Süper Lig maçları içinde 2. haftanın en çok koşan ve en çok isabetli pas yapan orta saha oyuncusu oldu.

Trabzonspor internet sitesinden yayınlanan açıklamada, "Yayıncı kuruluş Lig TV tarafından yapılan analiz sonucunda takımımızın Sanica Boru Elazığspor ile oynadığı maçta 90 dakika forma giyen başarılı oyuncumuz Soner 11 bin 662 metre koşarak haftanın en çok koşan oyuncusu oldu. Aynı maçta attığı 67 pasın 66'sı isabetli olan genç futbolcu haftanın en çok isabetli pas yapan orta saha oyuncusu olmayı başardı." ifadesi kullanıldı.

Bu performanslarıyla Trabzonspor'un yeni Selçuk İnan'ı yakıştırmaları yapılan Soner'in geleceğin yıldızı olarak Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmesi tüm sporseverlerin temennisi.