Milli Takım İzlanda’ya protesto

İzlanda’ya protesto

12.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile TFF yetkilileri, protesto amacıyla stadın şeref tribününde yer almadı, taraftarların arasında karşılaşmayı izledi.

İzlanda’ya protesto

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberinde İzlanda’ya giden heyet ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, protesto amacıyla şeref tribününde yer almadı, taraftarların arasında karşılaşmayı izledi.

Haberin Devamı

Kafilede, Kasapoğlu’nun dışında, Gençlik ve Spor eski Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile futbolculuktan milletvekilliğine geçen Saffet Sancaklı ile Alpay Özalan da yer aldı. Ay-yıldızlı kafilenin havaalanında maruz kaldığı kötü muamelenin ardından milli takıma destek için İzlanda’ya giden Bakan Kasapoğlu ve yetkililer protestolarıyla tepkilerini dile getirdi.

Karşılaşma öncesinde takımın oteline gelen ve teknik direktör Şenol Güneş ile futbolcularla sohbet ederek, onlara moral veren Bakan Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı dileklerini iletti. Bakan Kasapoğlu, beraberinde getirdiği Gaziantep baklavasını da ay-yıldızlılara ikram etti.