Trabzonspor Jaja baskısı sürüyor

Jaja baskısı sürüyor

18.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Taraftar Brezilyalı yıldız Jaja için ısrarını sürdürürken, Trabzonspor Yönetimi transferin ancak yabancı kontenjanının boşalması ile gerçekleşebileceğini söyledi

Jaja baskısı sürüyor

Trabzonspor taraftarlarının yönetime geri alınması için yoğun baskı yaptığı Jaja’nın transferinin ancak takımdaki yabancı kontenjanının azalmasından sonra mümkün olabileceği bildirildi.
Forma giydiği 2010-11 sezonunda oldukça başarılı bir performans ortaya koymasına karşın saha dışındaki hayatıyla sık sık eleştirilen Brezilyalı yıldız ise geri dönmek istiyor. Yönetim de Metalist Kharkiv ile sözleşmesi devam eden futbolcuyu, yönetimin kontenjanın boşalması durumunda kiralama formülüyle kadrosuna katabileceği belirtildi.
Batuhan kilo verecek
Öte yandan Trabzonspor’un yeni transferi Batuhan Karadeniz, 27 Haziran’da Isparta Davraz’da başlayacak olan kamp öncesi çalışmalarına erken start verdi. Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın verdiği plan doğrultusunda antrenman yapan bordo-mavili futbolcunun fazla kilolarını vermesi için sıkı bir programa girdiği belirtildi. Performansa dayalı olarak sözleşme yapan Batuhan sezona iyi başlamak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Jebrin’e talip çıktı

Geçtiğimiz sezonu 1461 Trabzon’da geçiren Trabzonspor’un Ganalı oyuncusu Torric Jebrin’e Fransa’dan talip çıktı. Genç futbolcunun transferi için Bordeaux çalışmalara başladı. Fransız basını, lacivert-beyazlıların genç orta saha oyuncusu için önümüzdeki günlerde Trabzon Yönetimi’yle masaya oturacağını yazdı. Bordeaux’nun, Jebrin için 500 bin euroluk bir teklif yapması bekleniyor.