Futbol Jelena Karleusa Dubai'yi salladı!

Jelena Karleusa Dubai'yi salladı!

22.08.2015 - 19:08 | Son Güncellenme:

Jelena Karleusa sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Beşiktaş'ın Sırp yıldızı Dusco Tosic'in eşi Jelena Karleusa, Sırbistan'ın moda dergisi Story için objektif karşısına geçti.

Jelena Karleusa Dubaiyi salladı

Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, Sırbistan'ın önemli dergilerinden Story için objektifin karşısına geçti. 'Çöl Prensesi' konseptiyle objektiflere poz veren Jelena Karleusa, mavi saçları ile ve verdiği cesur pozlarla bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transfer döneminde Gençlerbirliği'nden renklerine bağladığı Sırp yıldız Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, Story dergisi için objektiflerin karşısına geçti. Sırbıstan'ın önemli moda dergilerinden biri olan Story'nin Eylül sayısı için objektiflere poz veren Jelena Karleusa, birbirinden cesur pozları ile yine nefesleri kesti. Çekimler sırasında mavi saçları ile dikkatleri üzerine çeken Jelena Karleusa'nın, 'Çöl Prensesi' konseptinde verdiği pozlar gündeme damgasını vurdu.

Yaptıkları ile sıkça gündeme gelen Jelena Karleusa, Instagram'da da oldukça popüler durumda. Binlerce takipçisi bulunan Jelena Karleusa, Dubai'de gerçekleşen çekimlerde verdiği çarpıcı pozların ardından kamera arkası fotoğraflarını ise Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Jelena Karleusa Dubaiyi salladı

JELENA KARLEUSA KİMDİR?

Jelena Karleusa, 17 Ağustos 1978 tarihinde o dönem Yugoslavya'nın başkenti olan Belgrad'ta dünyaya geldi. 1995 yılında ilk albümünü çıkaran Jelena Karleusa, bu süreçte şarkıcılık, dansçılık, köşe yazarlığı yaptı. Ayrıca insan hakları konusunda faaliyetlerde yer aldı. Bugüne kadar çok sayıda albüm çıkaran Jelena Karleusa, Tarkan Tevetoğlu'nun 'Şımarık' (Zene Vole Dijamante) ve 'Şıkıdım' (Jelena, Jelena) şarkılarını kendi dilinde seslendirdi.

Jelena Karleusa; Ogledalce (1995), Zenite Se Momci (1996), Veštice, Vile (1997), Jelena (1998), Gili, Gili (1999), Za Svoje Godine (2001), Samo Za Tvoje Oci (2002), Magija (2005), JK Revolution (2008), The Diamond Collection CD1/CD2 (2009) ve Diva (2012) olmak üzere 11 albüme imzasını attı.