Dünyadan Futbol Jhon Viafara futbolcuydu, uyuşturucu taciri oldu

Jhon Viafara futbolcuydu, uyuşturucu taciri oldu

28.09.2019 - 18:02 | Son Güncellenme:

Kolombiyalı eski milli futbolcu Jhon Viafara’nın, Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptığı uyuşturucu ticareti gerekçesiyle bu ülkeye iade edilmesine karar verildi.

Jhon Viafara futbolcuydu, uyuşturucu taciri oldu

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Kolombiyalı eski milli futbolcu Jhon Viafara hakkında, ülkesinin yargısı tarafından karar verildi. İngiltere’de Southampton, İspanya’da Real Sociedad gibi takımlarla bir dönem Avrupa’da da top koşturan Viafara, aktif futbolculuk kariyerini dört yıl önce sonlandırdı.

Kolombiya’dan ABD’ye kokain
Ülkesinde bir süre önce gözaltına alınan eski futbolcu, uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle yargılandı. Kolombiya’dan Orta Amerika üzerinden Amerika Birleşik Devletleri’ne kokain ticareti yaptığı belirtildi.

Birkaç gün içinde gönderilecek
ABD yargı birimlerinin kendilerine iade edilmesini istediği Viafara için ülkesindeki yüksek mahkeme kararını verdi ve kendisinin ABD’ye iade edilmesini onayladı. Son yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından birkaç gün içinde iade işleminin gerçekleşeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Nihat’ın eski takım arkadaşı
Kolombiya Milli Takımı’nın formasını 43 kez giyen ve 1 de gol atan Jhon Viafara’nın yolu, eski Türk futbolcu Nihat Kahveci ile de kesişti. 2005-06 sezonunda Real Sociedad’ın kadrosunda yer alan ikili, bir çok maçta birlikte forma giydi.

NEYMAR'DAN OLAĞANÜSTÜ FRİKİK GOLÜ

Yazarlar