Skorer Jimmy Durmaz atağı

Jimmy Durmaz atağı

12.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, İsveç’in Malmö ekibinde top koşturan 22 yaşındaki kanat oyuncusuna kanca attı. Türk pasaportu bulunan Jimmy’nin menajeri Dahlin birkaç gün içinde Florya’ya gelerek yönetimle pazarlık masasına oturacak.

Jimmy Durmaz atağı

Galatasaray, Malmö’de top koşturan Jimmy Durmaz’ı transfer etmek için düğmeye bastı. Menajerliğini, İsveçli eski ünlü futbolcu Martin Dahlin’in yaptığı 22 yaşındaki sol açık oyuncusunun uzun süredir takip edildiği ve anlaşmanın an meselesi olduğu belirtildi. İsveç ekibi Malmö ile 31 Aralık’ta sözleşmesi sona erecek olan Türk pasaportlu oyuncuyu elinden kaçırmak istemeyen Galatasaray’ın 500 bin euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Haberin Devamı


Udinese ve Lille gibi önemli takımların da peşinden koştuğu Jimmy Durmaz’ın, Fatih Terim ve Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle sarı-kırmızılı takımda oynamak istediği vurgulandı. Menajer Dahlin’in birkaç gün içinde İstanbul’a gelerek, Galatasaray ile masaya oturacağı ifade edildi.


2008’den bu yana Malmö forması giyen genç yetenek yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak, 12 haftada 4 kez fileleri rakip havalandırdı. Her iki kanatta da oynama özelliği olan Jimmy Durmaz’ın, İsveç ve Türk pasaportları bulunuyor.