BursaSpor Joshua: "Bursaspor'a gelmek için savaş verdim"

Joshua: "Bursaspor'a gelmek için savaş verdim"

16.08.2016 - 20:11 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un yeni transferi Joshua John, bir oyuncunun isteyeceği şekilde yeşil-beyazlı takımın büyük bir taraftar desteğine sahip olduğunu söyledi.

Joshua: Bursaspora gelmek için savaş verdim

John, takımının antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı taraftarların videolarını izlediğini vurgulayarak, "Oyuncu olarak büyük bir kalabalığa karşı oynamak istersiniz. O da burada var. Umarım bu taraftar desteğiyle başarıya ulaşırız." dedi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemden tanıdığını ifade eden John, şunları kaydetti:

"Burada olmak benim için büyük bir fırsat. Bursaspor'a geldiğim için çok mutluyum. Büyük bir kulüp, güzel bir taraftarı var. Birçok insan bu kulüple ilgili bir şeyler anlattı. Forma giymek için sabırsızlanıyorum. Türkiye’de oynayan çok Hollandalı oyuncu olduğu için bilgi sahibiyim. Burada olmaktan çok mutluyum. Hızlı bir oyuncuyum. Sağ ya da sol kanatta oynamam çok önemli değil. Umarım takım arkadaşlarım özelliklerimi tanır ve onlar da bana yardımcı olur."

Bir gazetecinin, "Türkiye’ye gelmeden önce Hollandalı oyunculardan bilgi aldın mı?" sorusuna ise John, "Galatasaray’dan Ryan Donk ile konuştum. Ligi biliyorum. Lige gidip, orada hedefe ulaşmak futbolculuğun bir parçası. Bunu başaracağıma inanıyorum. Türkiye güzel bir ülke." yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Kendisini hazır hissettiğini aktaran Hollandalı futbolcu, "2 aydır antrenman yapıyorum. Danimarka ligi başlamıştı. Burada olmak benim için büyük bir fırsat." diyerek sözlerini tamamladı.

Yazarlar