Kayserispor Kabus gibi 3 hafta!

Kabus gibi 3 hafta!

28.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karabükspor mağlubiyeti ile ligde kalma şansı Kayserispor'da moraller sıfıra indi. Düşme hattının üstünde bulunan en yakın rakibiyle puan farkı 7'ye çıkan sarı-kırmızılıların kalan üç maçını kazanması ve rakiplerinin puan kaybetmesi gerekiyor

Kabus gibi 3 hafta

Süper Lig'de iç sahada Kardemir Karabükspor'a yenilen Kayserispor, ligde kalma yolunda önemli yara aldı. Bu sezon 31 maçta topladığı 26 puanla ligin dibine adeta demir atan sarı-kırmızılılar, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Karabük maçından da puansız ayrıldı.

Haberin Devamı

Bu mağlubiyetle ligde kalma şansını mucizelere bırakan Kayserispor'un, küme düşme hattının üstünde bulunan en yakın rakipleriyle arasındaki puan farkı da 7'ye çıktı. Sarı-kırmızılı ekibin ligde kalabilmesi için kalan 3 haftada haftada rakiplerinin puan kaybetmesi, kendisinin de 9 puan alması gerekiyor. Takımın kalan maçları ise sırasıyla deplasmanda Eskişehirspor ve Torku Konyaspor ve iç sahada Fenerbahçe.

Bir gün izin

Öte yandan haftayı puansız kapatan sarı-kırmızılılarda Teknik Sorumlu Ertuğrul Seçme, futbolculara 1 gün izin verdi. Kayserispor, ligin 32. haftasında deplasmanda yapacağı Eskişehirspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün gerçekleştireceği idmanla başlayacak.

Yazarlar