Galatasaray Kader haftası

Kader haftası

30.10.2012 - 16:07 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da kadro dışı bırakılan Milan Baros’un kaderi bu hafta belli oluyor.

Kader haftası

TV8’de yayınlanan Telegol Programı’na konuşan Çek golcünün menajeri Pavel Paska, “Şu anda konu benim için çok basit. Önümüzdeki hafta Türkiye’ye gideceğim ve konu hakkında konuşacağız” dedi. Ocak ayında ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Baros kısa bir süre önce “Önümde iki seçenek var. Ya iyi takımlarda az paraya oynayacağım ya da daha fazla para kazanacağım yerlere gideceğim” demişti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında ve Haziran ayında oynanan EURO2012'de kötü bir performans sergileyen Çek golcü, bu sezon hiç bir karşılaşmada forma şansı bulamadı.

Baros Genoa ve Kartalspor ile oynanan hazırlık karşılaşmalarında teknik direktör Fatih Terim tarafından maç kadrolarına dahi alınmadı.

Galatasaray'ın şampiyon olarak tamamladığı 2011-2012 sezonun ilk yarısında Johan Elmander ile iyi bir ikili oluşturan Baros, sezonun ikinci yarısında düşüşe geçmişti.

Daha önce Galatasaray formasıyla gol krallığı da yaşayan Baros, sarı-kırmızılı formayı son kez geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile oynanan şampiyonluk maçında giymişti.

Umut Bulut ve Burak Yılmaz'ın transferiyle Milan Baros'un forma şansı iyice azaldı.

Haberin Devamı

Son açıklamalara göre, Çek golcü Milan Baros'un kaderi önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerin ardından belli olacak.