Galatasaray Kadıköy'de yıllar sonra bir ilk!

Kadıköy'de yıllar sonra bir ilk!

08.03.2015 - 19:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve bazı yöneticiler, derbi maçı izlemek için Kadıköy'e geldi.

Kadıköyde yıllar sonra bir ilk

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve bazı yöneticiler, derbi maçı izlemek için Kadıköy'e geldi. Kısa süre önce yaşadığı sağlık sorununa rağmen, daha önce açıkladığı gibi derbi maçı izlemek için stada gelen Duygun Yarsuvat, yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak ve Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst ile birlikte takım otobüsünde yer alırken, diğer yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya, Ahmet Tunç Akan, Hasan Murat Atay ve Ural Aküzüm, takımı otobüsünü takip eden bir araçla stada giriş yaptılar.

Haberin Devamı

Öte yandan, sarı-kırmızılı yöneticileri stat girişinde Fenerbahçeli idareciler Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Metin Doğan ve Yalçın Haker karşıladı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray takımı için geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis araçları eşliğinde stada gelen Galatasaray kafilesi için Fenerbahçe taraftarlarının olası taşkınlığına karşı çevrede de barikatlar kuruldu.

Sarı-kırmızılı takımı taşıyan otobüs, müsabakanın başlamasına yaklaşık 1,5 saat kala Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na giriş yaparken, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.