Demir Grup Sivasspor Kadir Bekmezci'nin kaptanlık üzüntüsü

Kadir Bekmezci'nin kaptanlık üzüntüsü

15.04.2014 - 18:23 | Son Güncellenme:

Sivasspor'un tecrübeli isimlerinden Kadir Bekmezci, Galatasaray maçında alınan galibiyetin önemli olduğunu belirtti.

Kadir Bekmezcinin kaptanlık üzüntüsü

Sivasspor'un tecrübeli isimlerinden Kadir Bekmezci, Galatasaray maçını kazanmalarının tesadüf olmadığını belirterek, "Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz" dedi.
Süper Toto Süper Liginin 29'uncu haftasında Galatasaray'ı kendi sahasında 2-1 yenen Sivasspor'da yüzler gülüyor. Orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci Galatasaray maçında alınan galibiyetin önemli olduğunu belirtti. Bekmezci, "Galatasaray karşılaşması çok güzel bir karşılaşma oldu. Biz bu karşılaşmaya hafta başında çok iyi konsantre olduk. Takım olarak galibiyet için çok istekliydik. Seyircimize güzel bir karşılaşma izlettik. Bizim hedeflerimiz var. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Bunu da başardık. Herkes Galatasaray'a karşı olunca farklı görüyor. Galatasaray büyük bir takım. Ama biz kendi sahamızda büyük küçük takım demeyip kendi oyunumuzu oynadık. Bizim neler yapabileceğimiz önemli, rakip önemli değil. Biz Sivasspor olarak bu sene güzel futbol oynuyoruz. Her zaman kazanmayı düşünüyoruz. Bunu da bu hafta gösterdik. Güzel bir sonuçla galip geldik" diye konuştu.

Haberin Devamı

'DEVİR DEĞİŞTİ'
Önceden hep 4 büyükler konuşulduğunu ama artık bunun değişmeye başladığını söyleyen Bekmezci, şöyle dedi:
"Onlara karşı oynayacak takımlar 1-0 mağlup başlıyordu. Ama artık bu bitti. Her takım artık kazanmak için oynuyor. Büyük takımlara karşı oynayınca cesaretli olarak oynuyor. Bence bu çok önemli. Büyük takıma saygımız var ama biz de insanız, bizde futbolcuyuz. Maç 11'e 11 oynanıyor. Hangi takım iyi motive olursa o kazanıyor. Artık o devir değişti. Her takım her takımı yenebiliyor. Bunun bir çok örneğini gördük. Artık anadolu takımları da güçlendi. "

ANTALYASPOR MAÇINI DA KAZANMAK İSTİYORUZ
Hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacakları maçı da kazanmak istediklerini söyleyen Bekmezci şunları söyledi:
"Galatasaray galibiyetinden sonra herkes mutlu ve sevinçli. Ama artık bu karşılaşmayı unutup Antalyaspor karşılaşmasını düşünmeliyiz. Çünkü biz bu yıl Avrupa kupalarına gitmeyi istiyoruz. Onun için her maç bizim için çok önemli. Çünkü rakiplerimiz ile bir birimize çok yakınız. Aramızda bir iki puan oynuyor. Bunun için puan kayıp etmemeliyiz. Antalyaspor karşılaşması bizim için çok önemli oradan da iyi futbol oynayıp galibiyet ile dönmek istiyoruz."

Haberin Devamı

'KAPTANLIĞIMIN ALINMASI BENİ ÜZDÜ'
İçeride oynanan Gaziantepspor maçında oyundan çıktıktan sonra teknik direktör Roberto Carlos'la yaşadığı sorun sonrası kaptanlığı alınan Kadir, bundan dolayı da üzgün olduğunu söyledi. Bekmezci, hocanın kararına saygı duyduğunu belirterek şöyle konuştu:
"Sivasspor'un takım kaptanı sezon başında belirlendi. Bende 5 sezondur burada olduğum için bu görevi bana verdiler. Bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Halen de yapıyorum. Son iki maçtır hocamız kaptanlığı Adem'e veriyor. Gaziantepspor karşılaşmasında beni oyundan çıkarınca orada hocamıza karşı, 'Neden hep beni çıkarıyorsun' diye biraz sitemde bulundum. Ufak bir gerginlik oldu. O olaydan sonra hoca böyle bir karar aldı. Saygı ile karşılıyorum ama güzel olaylar değil bunlar. Bunu da atlatırız. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Haftaya belki tekrar değişir. Biz konuştuk. Bu olayı kapatalım dedik. Bursaspor karşılaşmasında başladı. Haberim yoktu soyunma odasına girdim. Takım kaptanlık pazubandını Adem'e verdi. Çok fazla uzatmaya gerek yok. Yine de insanı ister istemez üzüyor. Ben işime devam ediyorum. Moralimi bozmak da istemiyorum. Benim için önemli olan Sivasspor'un başarısıdır. Biz takımı Avrupa kupalarına götürmek istiyoruz. Tek hedefimiz bu."

Yazarlar